Илиан Тодоров: Комисията на Златанов е имала за цел да удря политици

  • 31 юли 2013 07:51

  • 1397
  • 0
Илиан Тодоров: Комисията на Златанов е имала за цел да удря политици
©

Няма нищо скандално в заседанията на Парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси. Вчера поканихме членове на Комисията за конфликт на интереси. Аз останах учуден, че никой в тази комисия не носи отговорност и всички прехвърлиха вината върху Филип Златанов. Аз не съм доволен от получените отговори вчера.

Това обяви пред камерите на TV7 Илиан Тодоров от "Атака", който е член на Парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси. Наказанията за тези хора не трябва да са само административни. Трябва да има твърди съдебни наказания, категоричен беше Тодоров. Те са променили вътрешния правилник на комисията и вече могат сами да си избират началник, което е много странно. Членовете на комисията не спряха да отговарят, че нищо не са не знаели, че са нямали никаква информация. Трябват сериозни законови промени, обяви Тодоров. Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното има избор дали да дойде при нас. Той се обявява за стожер на демокрацията и трябва да избере сам. Името му е забъркано в този скандал. Ако той е чист, не виждам никакъв проблем Плевнелиев да дойде и да каже истината, призова Тодоров. За мен няма съмнение, че тази комисия е имала една единствена цел-да се удрят политици, категоричен беше Тодоров.

Атанас Зафиров депутат от БСП и член на Парламентарната комисия за борба с корупцията, беше убеден, че комисията на Филип Златанов не е свършила никаква работа през последната година. За една година работа са наложили глоби от 66 000 лева. Заседанията на комисията срещу конфликт на интереси са били скандални, а не нашите в парламента, категоричен беше той. Аз разбрах за тази комисия едва преди година. Там е имало само добри пожелания и никакви решения. Още по-скандално е че тази комисия продължава да си заседава без своя началник. Членовете на комисията са си променили правилата на работа, което е недопустимо. Те са уволнили главния секретар на комисията Красимира Мирчева, без да имат право за това, обясни Зафиров. Проблемът е, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е защитавал едни хора, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа други, а Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после трети. Може би заради това Златанов си е записвал в тефтерчето, защото не е могъл да запомни заповедите и на тримата ръководни фактори в ГЕРБ, заключи Зафиров.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1397 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини