Полицаите от белия автобус започнали първи да трошат стъклата отвътре (видео)

  • 29 юли 2013 07:07

  • 6405
  • 42
Полицаите от белия автобус започнали първи да трошат стъклата отвътре (видео)
©

Белият автобус скара фейсбук. Скандално видео пусна сайтът NOрешарски, който се афишира като антиправителствена информационна служба. Кадрите внушават, че полицаите в рейса, който трябваше да изведе депутатите от обсадения парламент миналата седмица, първи започват да трошат стъклата отвътре, пояснява "Стандарт".

Според версията на МВР и на депутатите от БСП и ДПС автобусът е потрошен с камъни от протестиращите.

"И един много, много любопитен клип, който показва, че е напълно, ама напълно възможно прозорците на автобуса да са били избити, внимавайте! Отвътре!", написа във Фейсбук профила си блогърът Асен Генов. И призова, който има запис на телефона си от нощта на обсадата, да го пусне в нета, за да се разбере истината.

Видеото разпали страстите в мрежата. Напълно е възможно сценарият за конфронтация да продължава с трошене на стъкла от полицаите, коментираха в нета. Абсурд, с щит стъкло не може да се троши.
Униформените просто избутват парчетата вече счупен прозорец навън, за да не пострада някой от депутатите, отговаряха други.

Конспирациите продължават, коментираха от СДВР.

"Заради образуваната проверка на Софийска районна прокуратура вече сме получили всякакви видеоматериали, изискват се видеа от всички присъствали медии на мястото. Така че истината, каквато и да е тя, ще се изясни", заявиха още от СДВР.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
6405 42

Свързани новини

Коментари 42

Добави коментар

2013.07.29 | 21:15

20
Всички видяхме по ТВ как летяха камъни, павета и бутилки. Блогър - това е научено звание. В съвременната наука е равно на академик от свободен български университет.

2013.07.30 | 20:46

42
Да си дадат оставката и няма да хвърчат павета бе, тулуп. Не може ли тъпата ти кофа да разбере че младите не искат турци, мангаля, татари и комунисти да ги управляват ама толкова да сте залюпени... само и само де си получат мизерните стотинки към пенсията за коледа колкото до ви запушат устите. Хайде сега 1 въпрос с понижена трудност: КОЙ ВИ ПЛАЩА ПЕНСИИКИТЕ? а) депутатите б) европейския съюз в) работещите Българи Хайде да ви вида сега заблудени старчоци, отговорете ми на въпроса!
мома

2013.07.30 | 15:53

32
Не, не видяхме нищо да хвърчи. Това е най-интересното. Че имаше САМО ТВЪРДЕНИЯ, че са хвърчали камъни по автобуса. Но имаше разкази на окървавени протестиращи, че от автобуса по тях са хвърляни камъни.

2013.07.30 | 20:46

41
Първо да уточня че не искам НИТО ЕДИН "ПОЛИТИК" който в момента е на пост да си остане на мястото нито мисля че има някакъв смисъл да протестираш срещу вятъра но ... Загледайте се в бялата боя на автобуса секунда преди да падне стъклото :) Нормално е полицаят отвътре да го дотроши за да не падне вътре ...
Теди

2013.07.30 | 20:45

40
Тази цигания ще престане само с оставка на правителството!
az

2013.07.30 | 20:45

39
Изобщо не съм изненадана. подлостта у наглите комунисти е пословична
kote

2013.07.30 | 20:45

38
На всички е ясно, че това с този автобус си беше чиста ПОСТАНОВКА И ПРОВОКАЦИЯ ОТ СТРАНА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ!
АСЕН

2013.07.30 | 20:44

37
Когато червените си подадат оставката ,всичко ще утихне!ОСТАВКА!
Миха

2013.07.30 | 20:44

36
Няма да се откажа да ходя на площада, докато правителството не подаде оставка, защото това е нетърпимо.
лирекс

2013.07.30 | 20:43

35
Абе киоросумтабелата не виждате ли,че всичко е нагласено,кажете ми кво праи тоя щит там и как така веднага се появи,видимо се вижда че се чупи от вътрешната страна на автобуса със щит,кви са тия простутии павета,аз не виждам на 2:27 паве да лети виждам щит да блъска стъклото
протестиращ

2013.07.30 | 20:43

34
Пфф изисквали се видеа и се разследвал случая...Все едно пък истината ще бъде оповестена дори и да се стигне до нея, за което се съмнявам да има воля. Едно е ясно - комунистите са готови на всичко, за да задържат властта - дори и да дискредитират собствения си народ!
Неманипулируем

2013.07.30 | 16:02

33
Ако, да съм част от стадото означава, че трябва да лъжа, както властта лъже... НЕ БЛАГОДАРЯ !!! Във време 2:27 на този манипулиран клип, се вижда павето което удря стъклото. Но това което тиражира клипът, е избутването на вече пръснатото стъкло, крепящо се на двете фолиа, слънцезащитното и вграденото... Всеки шофьор знае, да счупиш отвън стъклото не е лесна работа - то се натрошава на хиляди парченца, но не се разпада. Само видимостта става нулева, което налага избиването на прозореца отвътре. Става дума за малки парченца, които са опасни, само ако хвърчат, не и ако се посипват върху нечия каска. То, това е и причината да се избива навън - да не се нареже някой вътре... В интерес на истината, повечето парчета си останаха свързани за прозрачният пластичен слой в средата. На видеото се вижда, че стъклото пада на няколко големи парчета, състоящи се от малки неотделени частици ... Отказвам да участвам в манипулация. С лъжа, лъжци няма да боря !!!

Добави коментар

Водещи новини