Мая Манолова: Няма да подаваме оставка под натиск

  • 24 юли 2013 21:41

  • 5543
  • 42
Мая Манолова: Няма да подаваме оставка под натиск
©

Оставка под натиск няма да подаваме. Няма да се поддаваме на ултиматуми.

Това заяви в извънредното студио на Нова телевизия Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на от БСП. „Видяхме организирания елемент на протестите. Снощи имаше провокатори. Те искаха може би да се пролее кръв, за да се реабилитират политически партии, които не се представиха добре или достатъчно добре на изборите”, допълни тя. „Снощи провокаторите бяха повече и хората не ги изолираха, както ставаше на предишните протести. Може ли 10 хиляди души да поставят ултиматум да си подадем оставката? Няма диалог и няма искания”, каза още Манолова. По думите й, избори сега означава същия парламент и хаос в държавата. „За да изпълним исканията на протестиращите трябва да променим 90% от Изборния кодекс. До края на този месец приключваме с обществените дебати. Август месец написваме кодекса, септември минава в комисия и след това влиза в пленарна зала”, обясни заместник-председателят на Народното събрание.

Неин опонент в студиото беше Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета. "Категорично е невъзможно да станем близки с БСП. Имаме коренни различия. Трябва да се проведе заседание на Консултативния съвет по национална сигурност, защото все още хората го уважават. Трябва да се вземе решение за дата на следващите избори”, допълни той. „Нарастват гласовете, които искат предсрочни избори и не само политическите партии, но и синдикатите, както и целият народ иска това”, посочи още Добрев. „Как се извеждат 15 хиляди интелигентни хора на улиците?”, отговори той на въпрос има ли ГЕРБ пръст в протестите. „На протеста има симпатизанти на всички партии. Да обиждаме по този начин протестиращите не е редно”, добави още той. „Хората дори носят табели, за да кажат, че не им се плаща. Може би има и такива случай. Нямаме нищо общо нито със снощния, нито с който й да е ден от протест”, категоричен е Добрев. Според него след ескалацията на напрежението във вторник трябва да има избори до края на годината. „Предсрочни избори, но не веднага”, отвърна му Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на от БСП и добави, че хората не искат предсрочни избори сега, защото няма алтернатива.



 
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5543 42

Свързани новини

Коментари 42

Добави коментар
кочо

2013.07.29 | 08:06

42
Тъпа краво! Кой ти каза ,че хората не искат избори? Хаоса сега е заради това ,че ти и твоите колеги сте в парламента. И ако има избори ти вече няма да си там и го знаеш. Затова така здраво стискате кокала. Защо не направите експеримент да проведете едно заседание на парламента примерно в Пловдив ,Варна или Бургас и да видите там как ще ви посрещнат. Това в София ще ви се струва като весело парти! А ти си просто един боклук, без визия и морал. Не можа да завъртиш семейство , а искаш да управляваш държавата. Заслужаваш само шутове!
МАЙНА

2013.07.29 | 08:06

41
До Любо Ангелов.Първо:Бареков е срам не само за Пловдив,но и за цяла България.Второ:Аз съм от онова поколение,което в биографията си пишеше:Произхождам от бедно работническо семейство...Бедността беше издигната в култ.От мен да знаеш,че това е гавра с достойнството на човека.Обаче партиини,държавни,профсъюзни,ДСНМ,доносници и т.н. се уреждаха за поколения напред.
Maйна

2013.07.29 | 08:06

40
Сравнете Мая Манолова с Дража Вълчева.Същия манталитет,същия възход в ,,политическия елит"
Батю

2013.07.29 | 08:06

39
БСП !!!! Станахте за " ташак " !!!!!!!!! Още ви тресе страх от 1997 г ....!!!!!! И ГЕРБ ви е символа на този страх !!!!! Нищо , че плюхте / и продължавате да плюете.../ по Б.Б. .... Даже повече ви е страх сега,отколкото тогава от СДС !!!!!!..... Вие си знаете,че при нови избори ще се "осерете" тотално и за това така неистово се "опъвате " като "магарета на лед " !!!

2013.07.29 | 08:06

38
Да дадем държавата на Германия те по добре ще ни управляват и няма да ни ограбват,отколкото тия боклуци вършат това
До посредствената Мая

2013.07.29 | 08:06

37
Майче, Хан Крум е казал: Като не щеш мира, на ти секирал Въпреки, че си посредствена и не си за стола на който те сложиха, опитай да мислиш като държавник ако можеш. Столът ти те задължава. Избирай - оставка или гражданска война. Този избор трябваше да го направите през февруари когато подпалихте държавата в услуга на руското разузнаване и Атомстроя Экспорт. Внимавай какво провиш. ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА! Даже на посредствена фигура, като теб, това трябва да и е ясно. Че не ти пука за България е ясна, ама чак война?
scuba

2013.07.27 | 13:35

36
А,бе,кой казва,че протестиращите са интелигентни? Аз не съм
Чарлз Бронсън

2013.07.26 | 19:50

35
... МЕНОПАУЗАТА СЕ ОТРАЗЯВА МНОГО ЗЛЕ НА ТАЗИ ЧЕРВЕНА ПРЕВРЪЗКА ! ! ! .... БОКЛУЦИ СМРЪДЛИВИ ! ! ! .....
qz

2013.07.26 | 19:50

34
Bravo Maia samo taka edna ot nai toschnite hora vav parlamenta vashishtavamtise bravo .....PRAVO TI KUME VO OSCHI
VASIL VASILEV LI4EN AS.

2013.07.25 | 22:32

33
TOQ NAROD VI IZBRA I TOI TRQBVA DA VI IZGONI NE RAZBRAXTE LI ChE E KRAINO VREME DA SE VSLYShATE V DYMITE NA NARODA I DA SE OTTEGLITE OT VLASTTA , NO ZNAETE ShE KATO SE PREMAXNE IMYNITETA VIE TRQBVA DA GNIETE V ZATVORITE...........

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини