Зинаида Златанова шокирана от тефтерчето на Филип Златанов

  • 19 юли 2013 08:11

  • 4103
  • 2
Зинаида Златанова шокирана от тефтерчето на Филип Златанов
©

"До края на годината трябва да изберем главен съдебен инспектор. Ако това не стане, ще бъде лошо", заяви в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия "Здравей, България" министърът на правосъдието Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова.

Съдебната реформа е политически въпрос. Хубаво е и четирите партии да бъдат в парламента, защото последните години реформата се възприема като технически въпрос.

Във връзка със случая на Гергана Червенкова, Златанова съобщи, че Министерство на правосъдието придвижва само документите от една страна в друга, а съдилищата вземат окончателното решение. Във връзка със споразумението за екстрадиция между България и САЩ, тя обясни, че целта на тези споразумения са да се улесни един процес. Правосъдният министър съобщи също така, че не се очаква споразумението във САЩ да бъде преразгледано.

"Ние имаме законите, ние имаме всичко, но има и задкулисие, това се случва в България. Шокирана съм от намереното тефтерче на г-н Филип Златанов. Бях много изненадана какво всъщност се е случвало в Комисията за конфликт на интереси", заяви Златанова.

Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова определи като абсолютно недопустимо хора с присъди да бъдат избирани на високи позиции. "За съжаление, това е модел и трябва да направим така, че той да не присъства повече", добави тя.

Златанова поиска да се затвори темата с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. "Видно е, че тя бе политическа грешка. Тя беше поправена много бързо. Нека да продължаваме нататък", допълни още Златанова.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4103 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.09.26 | 16:16

2
до края на годината трябва да си идете

2013.09.26 | 16:16

1
Едни са "шокирани" от драсканици в нечие лично тефтерче, а други от КОРУПЦИЯ,БЕДНОСТ,ОЛИГАРХИЯ И 20ГОДИШЕН ГРАБЕЖ ОТ ЧЕРВЕНАТА ПАСМИНА...............Разни хора ,разни идеали...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини