Четири момчета и едно момиче загинаха в брутална катастрофа край Елин Пелин

  • 16 юли 2013 11:00

  • 45175
  • 76
Четири момчета и едно момиче загинаха в брутална катастрофа край Елин Пелин
©

Петима души загинаха след катастрофа между Елин Пелин и Нови хан, съобщи Нова телевизия.

Петима младежи загинаха при тежък пътен инцидент тази сутрин на пътя в района на Елин Пелин, съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигналът на катастрофирал лек автомобил „БМВ“ е подаден около 6.45 часа тази сутрин от шофьор на преминаваща кола.

На мястото веднага са изпратени полицейски патрули, медицински екип и спасители от районната служба за пожарна безопасност и защита на населението. Медиците са установили смъртта на пътувалите в леката кола.

Установено е, че младежите са потеглили с автомобила от паркинга на стадиона в Елин Пелин около половин час след полунощ с намерението да тестват мощността на автомобила. Управлявал е собственикът на колата.

Предстои изясняване на обстоятелствата, довели до тежката пътна злополука. Назначени са експертизи. Загиналите са момиче – на около 16 години и четири момчета, на възраст от 18 до 21 години.

Шофьорът на БМВ-то убиец - Борислав Ефремов, е бил любител на високите скорости и на баварската марка, става видно от профила му във Фейсбук. Младежът си е постнал снимки на фаталното возило - той зад волана, както и на километраж, чиято стрелка е ударила най-високата скорост. За последно Боби е публикувал снимка на бутилка мента и безалкохолно вечерта преди инцидента. 21-годишният Борислав е една от жертвите в кървавата катастрофа на пътя Елин Пелин - Нови хан. Имената на другите жертви са Станислав Йонев, Вили Иванова (16 г.), Михаил и Иван.

Последвайте канала на

Novini.bg
45175 76

Свързани новини

Коментари 76

Добави коментар
Посмали Манго!

2015.05.14 | 17:47

76
Абе пич Pechko, незнам защо имам чувстото че си модератор, който развива теории, пуска аспиринчета и хабер си няма от реалното положение на нещата. Ти можеш ли да си купиш в магазина автомат Калашников? Не. Защо? Превенция! Ако можеха 10 000 души вероятно биха си купили и няма да злоупотребят, но един ще се качи на покрива и ще почне да стреля по хората като му залепне релето. Разбираш ли за какво ти говоря?!
Денислава Ангелова

2014.01.09 | 18:28

75
Дразня се като чета всичките ви малоумни коментари... нищо не знаете а пишете само простотии... за да ви се изясни на всички: 1во- няма такова нещо като БМВ-тата не са за некадърни шофьори.. - ТОВА МОЖЕШЕ ДА СТАНЕ И СЪС ЖИГУЛА, НЯМА КОЛА С КОЯТО ДА Е БЕЗОПАСНО КАРАНЕТО АКО РЕШИШ ДА КАРАШ ПО-БЪРЗО ОТ НОРМАЛНОТО..... 2ро - куче се е изпречило на пътя им и затова е станала катастрофата, за да не ударят кучето.... ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ НЕ СА СЕ УДАРИЛИ ПРОСТО ЗАЩОТО СА КАРАЛИ БЪРЗО, ПОЧТИ ВСЕКИ НА КОЙТО МИ ИЗЛЕЗЕ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ КУЧЕ ЩЕ СЕ ОПИТА ДА НЕ ГО УДАРИ... БЕЗМОЗЪЧНИ И БЕЗЧУВСТВЕНИ СЪЩЕСТВА 3-тото което е - ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ, ЧЕ НЯМА НЕВИННИ ЖЕРТВИ... ТЕЗИ ДЕЦА КОИТО ПРОСТО СА СЕ ВОЗЕЛИ СА НЕВИННИ ШЕРТВИ :X:X:X:x И 4тото което е - ЧЕ СТРЕЛКАТА НА БМВ-ТО Е СОЧИЛА 210 - ОК ТАКА Е, НО ЗАМИСЛИ ЛИ СЕ НЯКОЙ, ЧЕ МОЖЕ БИ ОТ УДАРА Е СОЧИЛА ТОЛКОВА... А НЕ ЧЕ СА КАРАЛИ С 210... - НИКОЙ НЕ СЕ ЗАМИСЛИ, ХОРАТА ЗНАЕТЕ САМО ДА НАПАДАТЕ И ЖАЛКОТО Е ЧЕ НАПАДАТЕ ДЕЦА КОЙТО ДОРИ ВЕЧЕ ГИ НЯМА СРЕД НАС ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ако

2013.07.20 | 14:11

56
е ако е карал с 50 нямало да се утрепат !!!

2013.07.20 | 14:10

55
Напротив ударили са се ТОЧНО, защото карат бързо, кучето нека си минава те ако бяха със съобразена скорост, шанса това да се случи е в пъти по малък. Като са били такива прота да си бяха отишли на писта някъде, където знаят, че няма кучета и да си развиват 200-те и нагоре километра там
Майка ви

2014.01.09 | 18:28

74
Последните думи на шофера-идиот: "Копелета дръжте се, сега гумите ще станат на баница! А ти, офцо, мъ друж за куро!"
Великия

2013.08.13 | 09:18

73
Недоумявам защо ми пишете негативни коментари жалки твари такива , явно медиите ви промиват мозъците с некви измишльотини за стрелка застанала на 210 километра и всекъкви други такива простотии , защото не е доказано че това е скоростта , може и от удара да се е прехвърлила на 210 , осъзнайте се бе идиоти такива ....

2013.07.20 | 13:56

49
BMW не е кола за начинаещи особенно да се тества мощността и по селски пътища. Може би трябва да се забрани управлението на автомобили с мощност над 100 кс. водачи със стаж под 2 години. Много важно е да се знае, е че пътната мрежа в БГ е погрешно изградена като навсякъде по пътищата са засадени дървета от двете страни на платното. Дърветата са нашите убийци.
A

2013.08.13 | 09:10

72
Глупости ! Дърветата произвеждат кислород благодаюрение на който такижа келеши дишат и съществуват , купуват си мощтни коли и избивайки си конмллексите карат като откачени с превишена скорост и резултата го виждаме ! Аз имам кола 240 коня ! Що не ми пречат дърветата ??? Ами щото карам според ,правилата и немам комплекси за избиване !
ТЪПЧО БАЛКАНСКИ

2013.07.22 | 01:22

71
И журналистчетата да бъдат така добри да публикуват тук истински снимки от инцидента, а не от автоморги на коли, които нямат нищо общо със случилито се!
Найден

2013.07.21 | 23:58

66
На истинските снимки се вижда много кръв и не са за широката аудитория....но наистина тази снимка подвежда, по-добре да не бяха слагани нищо.
ТЪПЧО БАЛКАНСКИ

2013.07.22 | 01:22

70
Стига дундуркане! Наречете нещата с имената им! Некадърен шофьор, гъз! Вижда се от останките за каква скорост е ставало въпрос на този селски път! Нищо не оправдава шофьора в този инцидент. Трябва да съобразяваш, че може да възникнат неочаквани препятствия. Гума може да се спука, всичко може да се случи! Управляващите законотворци да забранят на любители със стаж под 10 години да карат коли над 100 конски сили! Те не са учени да карат екстремно, че и по такива пътища. Булеварди нощем се обръщат на писти от мотористи и подобни шофьорчета - комплексари. МВР пет пари не дават. Камерите са там, където не са нужни. Къде са ви сега камерите, гении?!
Peshko

2013.07.21 | 23:58

64
Абе, пич аз съм на 23, карам кола 200 коня, но за 5 години нямам едно ПТП, а на година минавам около 40000 км. Въпросът опира, единствено и само до културата, възпитанието и самосъзнанието на един човек, до това как преценява възможностите си, както и тези на колата.
Ехо!

2013.07.22 | 00:19

69
Ехо!
Силвия

2013.07.22 | 00:17

68
Дааа, сигурна съм, че ако нямаше бездомни кучета, сигурно нямаше да има и една катастрофа! Ех тия кучета, страшна напаст бе! Ей, хора, разсъждавате като малоумни, честно. Аз съм чувала за едни други, дето се хвърлят на пътя пред колите, за да изкрънкат някое обезщетение(няма да ги споменавам сега), но за кучета камикадзета още не знам да има. И впрочем, бездомните кучета, за разлика от доста домашни такива, са доста по- ориентирани кога и къде да прекосят някоя улица. Защото за разлика от нас, те са развили инстинкт за самосъхранение. А при нас уж би трябвало да е развит в пъти повече, обаче доста случки доказват противното. Тук включвам и пешеходците пресичащи на червено, те са толкова опасни, колкото и безразсъдни или пияни шофьори. Та не кучетата са ни виновни, ние просто деградираме. Не забравяйте и първопричината да има бездомни кучета - пак наша чест. Да почиват в мир младежите... но нека да не търсим под вола теле.
ндаа

2013.07.20 | 13:54

48
Тия за дето си чувала,да се хвърлят по колите,за някоя пара се намират в Русия и отчасти в Украйна!Пропаднали алкохолици и наркомани!Затова и шофоьорите масово карат с видеорегистратори!Такъв е им манталитетът!!Важното е,какво правим ние в България,за да запазим децата си живи!Как да не се раздават шофьорски книжки под път и над път!И как контролните органи да си вършат работата,за да има по малко катастрофи!Жалко за 5 млади живота,загинали в началото на своя жизнен път!Не приемам,изказвания от рода,гъзари,комплексари и тн.!Всички сме били такива,малко или много!А пътят до Нови хан....там са затинали още много хора,ама никой не помни!

2013.07.21 | 23:58

67
Пълно е с ненормалници убийци на пътя.

Добави коментар

Водещи новини