Дъщерята на Пиърс Броснан почина след борба с рака

  • 03 юли 2013 18:06

  • 8185
  • 0
Дъщерята на Пиърс Броснан почина след борба с рака
©

Ирландският актьор Пиърс Броснан обяви във вторник, че 41-годишната му дъщеря Шарлот е починала след тригодишна борба с рак на яйчниците - същата болест, убила неговата първа съпруга преди повече от 20 години, предаде "Ройтерс".

60-годишният Броснан, който бе петият актьор, поел ролята на британския агент 007 във филмите за Джеймс Бонд, обяви, че дъщеря му е починала в петък, оставяйки съпруг и две деца, предаде dnevnik.bg.

Майката на Шарлот бе първата съпруга на Броснан - актрисата Касандра Харис, която умира от същия вид рак на 43 години през 1991 г..


Броснан осиновява Шарлот и брат й Кристофър през 80-те години, след като техния баща умира и така те взимат неговата фамилия. След това заедно с майка им Харис имат друг син на име Шон.

През 2001 г. Броснан се жени за Кейли-Шей Смит и двамата имат две деца.

През май месец актрисата Анджелина Джоли обяви, че се е подложила на двойна мастектомия, след като е разбрала, че носи ген, който увеличава риска от развитието на рак на гърдите и яйчниците - същата болест, от която майка й умира на 56 години.

В момента Броснан снима в Белград високобюджетна шпионска история на име November Man. Снимките на лентата, в която той играе бивш шпионин на ЦРУ заедно с Олга Куриленко, започнаха през май.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
8185 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини