Измамникът Деси продължава да мърсува в Шумен

  • 02 юли 2013 09:10

  • 2556
  • 1
Измамникът Деси продължава да мърсува в Шумен
©

Осъжданият за сексуални престъпления и побой Десислав Велков, по-известен като Деси от Пелово, продължава да търси начини да задоволи мераците си. В шуменски вестник той е разпространил обяви, че търси “журналистка, може и начинаеща”, “офис сътрудничка до 38 години” и т.н.

Обявите са разлепени и по стълбове в града.Ясновидецът е задържан и осъждан няколко пъти за различни случаи на сексуално насилие. Често той се представял и за полицай, като една от жертвите си той опипал под претекст за претърсване за наркотици. Други момичета пък карал да се събличат пред него.

Пелов е осъждан по жалба на момиче от Самоков, което заключил в стаята си, смлял я от бой и се гаврил с нея. Срещу него е повдигнато обвинение и за порно с деца.

Имайки предвид богатото му досие, служителите от рекламния отдел на шуменския вестник подали сигнал в полицията. От там, обаче, засега не могат да направят нищо на Деси само заради една обява. “Нямаме жалба от никого и не сме го проверявали”, каза шефът на полицията в Шумен Захари Захариев, съобщава “Преса”.

Жените, които се връзват на обявите на Деси, първо бивта разпитвани по телефона. Деси си е наел жилище в Шумен. Той ги засипва с въпроси и твърди, че работата е за жена, която да представя ясновидските му дарби пред Европа и света. Тя, обаче, задължително трябва да е красива.

Следва разговор по скайп и покана за среща в Добрич или в София. Имайки предвид изстъпленията на Деси, включително и с деца, ясно е какво очаква въпросните жени, ако се вържат да отидат на “интервюто”.

Последвайте канала на

2556 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
magner 67

2014.05.27 | 11:16

1
за този изрод трябва туба бензин и една клечка кибрит... и въпроса се решава.... разход: само около 10 лева....

Добави коментар

Водещи новини