Георги Лозанов разкритикува "цензора" Миков

  • 01 юли 2013 09:27

  • 2187
  • 4
Георги Лозанов разкритикува "цензора" Миков
©

Намесата в работата на журналистите е незаконно. Така председателят на СЕМ Георги Лозанов коментира изявлението на председателя на НС Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, в което той обвини медиите, че с отразяването на протестите нагнетяват напрежението.

Правилна или неправилна журналистика няма, но има правилен и неправилен начин на формиране на журналистическо съдържание. Става въпрос, че не трябва да има никаква намеса.

Частните медии може да имат само една единствена гледна точка, само обществените медии са длъжни да има плуралистични гледни точки. Мониторинга на СЕМ не открива дисбаланс, тъй като гласът на протестиращите

Лозанов заподозря, че предстоящият избор на член на СЕМ ще се направи задкулисно. Подозрението е, че ще се търси такъв човек, който да гласува за директор на БНТ, който ядосва управляващите.

Последвайте канала на

Novini.bg
2187 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
жулиен

2015.01.19 | 16:47

4
Лозанов беше и си остава в тежка зависимост от режима на герб и не трябва да ни дава акъли,кое е редно или нередно,защото той мълча през последните четири години и беше потулил гражданската си съвест в потайните кътчета на послушанието и реболепието.Не си заслужава да бъде въобще коментиран.
Седесар

2015.01.19 | 16:47

3
Лозанов винаги се е изкзвал внимтелно, но не е спестявал истина на никого, който обича крясъци да върви на улицата сега те там се котират добре. Много се бях изкефила, когато каза на Боко да млъкне за сто дни, а на Бареков, че е селянин като тези, които ругаеше.

2015.01.19 | 16:47

2
Ако го острижат ще лъсне ниският му коеф. на интелигентност!
ПИНГВИН НА ВЕРИЖКА

2013.08.03 | 00:14

1
ИЗБОР НА БОРИСЛАВОВА,Т.Е. ЗАВИСИМ И НА ВЕРИЖКА КЪМ ГЕРБ ПИНГВИН!

Добави коментар

Водещи новини