Спипаха Бомбата и компания с наркотици

  • 26 юни 2013 10:57

  • 2324
  • 3
Спипаха Бомбата и компания с наркотици
©

Столични полицаи задържаха четирима мъже с наркотици, съобщиха от пресцентъра на МВР.

До реализацията се стигнало след получена информация за разпространение на дрога на територията на столицата. В акцията са участвали служители на сектор „Наркотици” към СДВР. В резултат на проведените оперативно-издирвателни действия били установени криминално проявените Д.Н. на 54 години с прякор Бомбата, синът му Д.Н. на 20 години и неговите помощници - Б.С. на 35 години и Е.Л. на 20 години, всички от София. Те са задържани, след като бил спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от Д.Н. С него пътували Б.С. и Е.Л., а по-късно на място пристигнал 54-годишният Д.Н., който също е задържан.

При последвалите лични обиски и проверка на колата криминалистите открили 5 мобилни телефона и три найлонови топки със зелена растителна маса. В жилището на бащата и сина били намерени две везни, два мобилни телефона, тефтери със записки, мелничка с полепнал зеленикав прах. След изготвена експертиза в столичната дирекция станало ясно, че намереното тревисто вещество е марихуана с тегло около 300 грама.

Справка в полицейските регистри показва, че в досието си Д.Н. има регистрации за хулиганство, кражби, грабежи, блудство, изнасилване, закана за убийство и е осъждан за убийство. Синът му е регистриран за кражби, грабежи, убийство по хулигански подбуди, а другите двама – за наркотици.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.354 А от НК. След доклад на материалите в Софийската градска прокуратура на четиримата е повдигнато обвинение за държане на наркотици с цел разпространение и им е наложена мярка за неотклонение ”задържане под стража” за 72 часа. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

2324 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.07.02 | 15:42

3
Какви са тия изроди бе?!?!?!? Тия не трябва да излизат от затвора !!!

2013.06.26 | 21:44

2
абе др.станишев,очаквахме че като си ти на власт няма да има вече престьпност.ти все това казваше.а,е сега каква стана тя?неможеш да спреш престьпниците...а така ли стана?ами отиваи си мина ти времето.или може би ги поддьржаш.маи че е така.

2013.06.26 | 21:44

1
Нали са ги хванали ,бе мал*умник,какво пискаш като п*тка?

Добави коментар

Водещи новини