Окошариха рецидивист с рекордно количество хероин

  • 03 юни 2013 16:16

  • 1804
  • 0
Окошариха рецидивист с рекордно количество хероин
©

Хероинова афера за над половин милион лева разплетоха полицаите от Харманли и Хасково край града на Белоногата. При спецоперацията е заловено рекордното количество от над 14 килограма опиат за близо 600 000 лв. според оценка съдебната система.

Задържан е притежателят на дрогата – 34-годишният Владимир Валентинов от Харманли. Той е спипан от криминалистите в местността „Трифончето" след сигнал за разпространение и трафик на наркотични вещества.

Известният и с името Гюнай мъж бил засечен с лек автомобил „Ситроен С-3". Първият пакет с кафяво прахообразно вещество от 1,4 кг. е открит при претърсването на колата. При полевия тест веществото е реагирало на хероин.

В квартирата на трафиканта в Свиленград униформените попаднали на друг пакет с 13 кг. от същия наркотик и електронна везна със следи от хероин по нея.

Валентинов е задържан с мярка за 27 часа. Образувано е досъдебно производство, а работата по документирането на случая продължава. По неофициална информация мъжът е бил в затвор в Турция за пренасяне на наркотици. След като е излежал присъдата си в южната ни съседка, се е установил в Свиленгард.


 

Последвайте канала на

1804 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини