Мартин Шулц идва на посещение у нас

  • 21 юни 2013 16:21

  • 1534
  • 1
Мартин Шулц идва на посещение у нас
© Getty Images/Guliver

Председателят на Европейския парламент Мартин ШулцМартин Шулц Мартин Шулц – германски политик, председател на Европейския парламент Мартин Шулц е роден ще бъде на посещение в България на 22 юни, съобщиха от Европейския парламент. Програмата му включва различни работни срещи, както и работна среща с президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Вчера, по време на Националния съвет на БСП, имаше информация, че Шулц няма да дойде на срещата на европейските социалисти у нас.

Моят фаворит за кандидат, който Партията на европейските социалисти (ПЕС) ще издигне за поста председател на Европейската комисия на европейските избори през май 2014 година, ще присъства на утрешното заседание на Съвета на ПЕС. Това заяви на брифинг днес Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Истинската кандидатура обаче ще стане ясна през февруари следващата година. „Независимо дали сме във Франция, България, Испания и т.н., ако ние получим доверието на хората, трябва да е ясно кой ще е нашият кандидат за председател на ЕК, с каква платформа е и защо иска да бъде президент на комисията, какво искаме да променим в работата на европейските институции. Нашият кандидат ще е именно тази промяна”, обясни Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Генералният секретар на ПЕС Ахим Пост се включи в темата като заяви, че ПЕС има ясната воля да продължи успеха си и победата и в други страни от Европейския съюз. „Много сме направили, много има да направим. В ПЕС се опитваме да работим за европейските избори през май догодина, защото искаме да сме мнозинство”, посочи още Пост.

Последвайте канала на

1534 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
хмхмхмх

2013.06.22 | 11:56

1
Един еврейски мафиот от 1930 в Америка се казва Дъч Шулц не знам дали фамилията е просто съвпадение.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини