Явор Гечев: Глупост ще е Делян Пеевски да остане депутат

  • 19 юни 2013 10:31

  • 1868
  • 4
Явор Гечев: Глупост ще е Делян Пеевски да остане депутат
©

Ние също ще сезираме Конституционния съд да се произнесе дали, спрямо Конституцията, г-н Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на има право да остане народен представител. Моето лично мнение и мнението на огромна част от колеги е, че, след като хората са на улицата, след като има недоволство, когато не се иска един човек, то смятам, че ще направим също много голяма глупост, ако Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на остане, но днес няма гласуване дали ще бъде оставен Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на или не. Има решение, което ще го свали от поста шеф на ДАНС.

Това каза депутатът Коалиция за България Явор Гечев пред БНР, след като бе запитан дали би подкрепил с гласа си връщане на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на като депутат в НС. "Правителството не може да остане на всяка цена. Това правителство, на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, ще остане в България, ако много рязко и бързо започне да показва нещата, които хората искат да виждат.", категоричен беше Гечев. "Спрямо казуса Пеевски всичко остава на заден план, а днес се гласуват изключително важни неща. Това е планът на правителството за спешните мерки, където пише неща, които хората от 4 години искат. Молбата ми към хората е наистина да дадат шанс, мъничък, с контрол от тяхна страна, ако трябва всеки ден, защото това правителство, на практика, още не проработило, а има капацитет да промени нещата в България.", каза още Гечев. "Не виждам криза в БСП. БСП винаги е излизала от кризисни ситуации, особено вътрешнопартийни. Най-важно е това правителство да продължи да работи.", заяви Гечев по повод разногласията с местните структури на БСП, поискали оставката на Станишев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1868 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
проработи , и още как !!!

2013.06.19 | 15:52

4
Как да не е проработило бе, Гечев ! Или си много ограночен човек, или така тие изгодно да говориш. Това правителство проработи на пълна пара още в деня на връщане на мандата от ГЕРБ !!! И то много яко ! Вместо да започне обаче да работи в полза на България и на гражданите и, то се зае възражда мафията, бандитските структури, овластяване на отхвърлени ясно от Европа и от нас кадри. С ясните последствия ! То проработи като гноен цирей ! И не бъде ли изрязан навреме, ще продължи да гнои, щ е доведе до ампутация. Но ампутираните ще бъдем ние, обикновенните хора, а не Станишев, Местан, Дуган, Пеевски, Орешарски , Сидеров ... Хубаво е, че с тази усилена "работа" до този момент видяхме какво можем да очакваме от това правителство ! Едва ли то може да направи по-добри неща за гражданите ! Затова този цирей трябва да се изреже ДО ДЪНО, да не остане и един корен от него !

2013.06.19 | 13:57

3
не, не и не! да беше почнало да работи.
nikolay

2013.06.19 | 13:57

2
Ако оставите Орешарски да си избере министри и зам министри и всички други постове без да има турци в тях хората може и да му дадат шанс и най вече да махнат зам министърката на образованието която е от ДПС заради изказванията им за БОТЕВ И ЛЕВСКИ .

2013.06.19 | 13:57

1
А ти пък кой беше ве Явор Гечев,от коя болница те изписаха че да даваш препоръки пита ли Станишев дали може да се изказваш,я сега отивай че Местан и Сидеров те чакат да им подпираш М*****те,даже и са ти преготвели и чаталче с памук.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини