Янаки Стоилов поиска спиране на офшорките в медиите

  • 19 юни 2013 10:14

  • 2037
  • 2
Янаки Стоилов поиска спиране на офшорките в медиите
©

Може ли държавата да регулира икономиката ако не се знае къде отиват, как се използват за влияние на общественото мнение. Това заяви от парламентарната трибуна Янаки Стоилов от БСП.

Той припомни, че още по време на тройната коалиция е поискал законодателството да ограничи обществени средства да се преливат към подобни офшорни зони. Радвам се, че сега има воля за това, добави Стоилов.

Недопустимо е в медиите да се допускат офшорни фирми, каза социалистът. Хората, които протестират трябва да знаят какви лозуни трябва да се издигат. Ще поискаме информация за държавните средства, в кои банки, колко и при какви условия са предоставени тези пари. Така можем да защитаваме интересите на българските граждани, категоричен е Стоилов.

Демокрацията не би трябвало да допуска безогледното присвояване на капитала, дори при наглед законови начини. Това обаче се случи в България с използване на държавната власт. Дано парламентът започне по-дълбок катарзис, който да насочи справедливата енергия към решаването на тежките социално-икономически проблеми на страната.

Последвайте канала на

Novini.bg
2037 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
хайдут Сидер

2013.06.30 | 10:23

2
Ахааа ,с това се почва . А кога, другарю Стоилов ,ще върнете член 1 в Конституцията ? Също така не е лошо, да помислите за възстановяване на дейността на "поправителните заведения от открит тип" на о. Белене и село Скравена. Че много протестиращи ,бе ! Къде ще ги дявате ? Мръсни червени убийци ! Нищо ново не сте научили и нищо старо не сте забравили ! На протест ,хора ! Тия ще ни върнат пак в пещерния комунизъм!

2013.06.28 | 18:16

1
za teb demokracia ima no za men ima oligarxomytri varl kapitalizam trafik na droga kontrabanda xazart bantitizam krajbi grypirovki razsipia na darjavata i izmenici na rodinata .tikvenik

Добави коментар

Водещи новини