Златанова за Пеевски: Не се меся в работата на другите власти

  • 18 юни 2013 16:24

  • 2259
  • 2
Златанова за Пеевски: Не се меся в работата на другите власти
© Булфото

Председателят на ДАНС се избира от българското правителство и парламента и аз като министър на правосъдието, нямам функции, за да въздействам на парламента в неговия избор. Това каза пред журналисти вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова в коментар на избора на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на ДАНС.

За реакциите от страна на Брюксел по отношение на случващото се в страната, след избора на Пеевски, Златанова обясни: „Брюксел уточни, че не коментира неща от вътрешна политика. Комисията и нейните служби продължават да работят с българското правителство и България за целите, които механизмът за сътрудничество и проверка си поставя. Още преди тези събития знам, че трябва да работя с удвоени усилия така, както препоръча комисията, за да постигнем добри резултати в края на годината, когато ни очаква поредният доклад за механизма за сътрудничество и проверка”.

„Аз не съм човекът, който ще се меси в работата на другите власти, особено на законодателната власт в парламентарната република, убедена съм, че ще се вземе най-правилното решение в интерес на държавата и гражданите”, обясни Златанова.

Тя не пожела да коментира дали като министър одобрява кандидатурата на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на ДАНС.

Последвайте канала на

2259 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Срамувате ни!

2013.06.21 | 11:48

2
Всички мълчите като мишки! Махайте се на мига! Не ви искаме! Дори не можете да се обосновете за решенията си. Вие сте 1 екип, 1 правителство с 1 премиер, пък никой не иска да коментира, никой не иска да каже позиция. Не чух, не видях, не разбрах само повтаряте! Изчезвайте!

2013.06.19 | 07:19

1
Хора, не слушайте медиите на Пеевски и не рекламирайте в тях да му правите пари. Негови са: радио Веселина, радио Витоша, The Voice, TV7, Фен ТВ, вестниците Новинар и Уикенд

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини