Осман Октай: Назначението на Пеевски идва от сараите на Доган

  • 17 юни 2013 07:59

  • 10689
  • 8
Осман Октай: Назначението на Пеевски идва от сараите на Доган
©

Изборът на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е най-голямата провокация на прехода. Всичките последни събития показват, че политиците се опитват да запазят статуквото. В момента няма програмно или експертно правителство. БСП и ДПС излъгаха протестиращите от февруари месец и се опитват да възстановят тройната коалиция.

Това каза Осман Октай, бивш зам.-председател на ДПС, пред камерите на Нова телевизия. Според мен провокацията с избора на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на идва от сараите на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Той иска да покаже, че все още дърпа конците в държавата. Това беше опит за дестабилизация на България, за да може Доган да покаже, че без него няма стабилност, убеден беше Октай. Провокация беше и назначаването на едно момче от ДПС за областен управител на Благоевград. Този младеж и за селски кмет не става, а те го правят губернатор. Това си е чиста провокация, каза още Октай. В настоящата ситуация има две възможности и решения. Едното е незабавно отиване на предсрочни парламентарни избори. Другата опция е всички компроментирани министри да напуснат кабинета на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и правителството наистина да стане експертно, разкри той. Имам информация, че следващите седмици се готвят полицейски акции, арести и репресии. Точно както започна управлението на ГЕРБ, когато Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа арестува Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. Имена няма да коментирам, завърши Октай.

Николай Радулов, бивш главен секретар на МВР, беше на мнение, че правителството трябва да се вслушва в хората и да управлява с повече диалог. Според мен е имало някакъв натиск да бъде назначен Пеевски. Той е млад човек и явно си мисли, че е интересно да си играеш на Джеймс Бонд. Лошото е, че с неговото назначаване се разби доверието в службите в България. ДАНС е деполитизирана и нейния шеф не трябва да бъде политическо лице. Аз разговарях със служители на ДАНС, които не са особено доволни и няма да посрещнат Пеевски с аплодисменти, разкри Радулов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
10689 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Гюро Михайлов

2013.06.24 | 10:30

8
"ГЕРБ няма против личността на Делян Пеевски. Проблемът е политиката, която се води от парламента, която открадна волята на гражданите. Те избраха ГЕРБ" коментира днес депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев. От думите на Главчев излиза, че бившите управляващи искат само едно - да се върнат на власт. За какво точно стачкуват "хилядите" по улиците? Да се върне ГЕРБ? нЕ, МЕРСИМ ВИ!!!
Гюро Михайлов

2013.06.24 | 10:29

7
Сега, че Станишката се поокъка е ясно. Обаче. Защо никой не мрънкаше, а ръкопляскаше на основната мутра- Тиква толкова години!? За Пеевски- ясно, но по тая логика, защо не го оставихте да действа, както оставихте Боко. Не че Делянчо ми е любим, ама как така, за един може, за друг не може!? Значи- щом за единия не може, значи и за другия не може! Щом стачкувате срещу Пеевски, как така гласувате за Борисов!? Некой крадна логиката, не мислите ли?

2013.06.24 | 10:28

6
Вчера той направи такива изказвания, че хората на АТАКА не могат да го проумеят! Самият Осман Октай каза, че АТАКА е създадена по заръка на ДПС и тя е била спонсорирана от ДПС! Помните ли когато Бойко каза, че Лютви Местан объркал къщата и дошъл при него на следващия ден след президентските избори? Октай каза, че това е било планувано от ДПС за да се сближат с ГЕРБ за да управляват заедно, но щом не управляват заедно значи Бойко Борисов не се е продал! И това всичко той го каза в ефира на Нова ТВ вчера сутринта! Даже в блитз го има видеото.

2013.06.22 | 14:55

5
Самият Волен Сидеров е поставен човек на Турция и работи за Турция парите на неговата партия и телевизия идват от Турция..................................................................
аноним

2013.06.22 | 14:55

4
МАШАЛА БЕ ОКТАЙ БЕЙ.НАЙ ПОСЛЕ ДА СЕ НАМЕРИ ЕДИН КОЙТО ДА ВАДИ ПО ЛЬЖИЧКА ЗА ТАЙНИТЕ СПОРАЬУМЕНИЯ НА ТАЗИ АНТИ БЬЛГАРСКА ОЛОГАРХИЯ.ОЩЕ ДРУГИ ЩЕ ИЗЛЯЗЬТ САМО И САМО ДА ГИ ИЗБЕРЬТ НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ.НАТРУПАНИТЕ ЛЬЖИ ВЕЧЕ НЕ ЗАДОВОЛЯВАТ ТЕЗИ КОИТО ИЗЛЯЗОХА.ПЬРВО ДОКАТО ГИ ИЗБЕРЬТ ОБЕЩАХА НЕЩА КОИТИ НЯМА КАК ДА ИЗПЬЛНЯТ.ЗАДНИЯ ХОД НА ОРЕШАРСКИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ РАЗБУНИ ДУХОВЕТЕ. ПО ДОБРЕ ДА СИ ХОДЯТ А НЕ ДА СИ ПРАВЯТ ИЛЮЗИИ ,ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ГИ ТЬРПИ!!!!!!!!
ДО БСП , СТАНИШЕВ,МЕСТАН И СИДЕРОВ

2013.06.22 | 14:55

3
НЕ ГУБИ ВРЕМЕТО НА ДЪРЖАВАТА,ОРЕШАРСКИ !ПОАДВАЙ СИ ОСТАВКАТА СЕГА. НЯМАШ ДРУГ ПОЛЕЗЕН ХОД. НЯМА ДА ТЕ ОСТАВИМ ДА УПРАВЛЯВАШ. НЯМА ДА ОСТАВИМ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ. ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКИТЕ-СТАНИШЕВ, МЕСТАН И СИДЕРОВ. ВИЕ РАЗСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА. ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ ДО ОСТАВКА ! ПРОТЕСТИ,ПРОТЕСТИ ,ПРОТЕСТИ ! ДО ОСТАВКА !
nezavisim

2013.06.22 | 14:54

2
СЛЕД КАТО ОРЕШАРСКИ НЕ КАЗВА КОЙ МУ Е ПРДЛОЖИЛ ПЕЕВСКИ ИЗВОДА Е:ПРИКРИВА ОЛИГАРХ.КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ НИЕ:ДА ГО МАХНЕМ ЗАЩОТО ПРИКРИВА МАФИОТИ.ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА.
Горд Българин

2013.06.17 | 13:45

1
турци ще ни управляват явно

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини