Губернатор от ДПС поема Пазарджик

  • 16 юни 2013 21:28

  • 3216
  • 5
Губернатор от ДПС поема Пазарджик
©
Областният управител на Пазарджик Иван Йорданов встъпва официално в длъжност в понеделник, съобщиха от областната администрация.  Церемонията по символично предаване на властта ще се състои от 10.00 ч. в кабинета на областния управител, съобщава репортер на Novini.bg.
 
С решение на Министерски съвет за областен управител на Пазарджик бе назначен бившият юрист на община Пазарджик Иван Йорданов. Той заемаше длъжността директор на Дирекция „Административно, правно и информационно обслужване“ на община Пазарджик от началото на 2008 година до ноември 2009 година. Иван Йорданов е адвокат към Пловдивската адвокатска колегия. Новият областен управител е назначен на поста от квотата на ДПС.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3216 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.06.17 | 11:57

5
Пазарджик недей да спиш!

2013.06.17 | 11:15

4
БРАТЯ БЪЛГАРИ ОТ ПАЗАРДЖИК НЕ ДОПУСКАЙТЕ ТОЯ ЕНИЧАР ДА ВСТЪПВА В КАКЪВТО И ДА Е ПОСТ ОСВЕН ЧИСТАЧ НА КЕНЕФИ.СМЪРТ ЗА ДПС.СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ЧИТАЦИ И МАНГАЛИ.БЪЛГАРИЯ Е СЪС ВАС БРАТЯ

2013.06.17 | 11:12

2
Алооо,по-полека с революционният патос! Това не ти е априлската епопея(дори и там не го направихме,като хората, с най-истински поклон към достойните му жертви).Някой да ни е виновен,че гласуваме за сульо-пульо,хиподили и крокодили,а те(ДПС) са железни,като римска кохорта?Не обръщай политическите спорове в нацистко расистки призиви.За такива неща се кюти на топло- и то доста.Подобни подстрекателства,неволни или умишлени не остават анонимни,повярвай ми!
ДО ОРЕШАРСКИ

2013.06.17 | 11:12

3
ОРЕШАРСКИ, ПОДАВАЙ ОСТАВКАТА СЕГА И НЕ ГОВОРИ ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ. НЯМА ДА ВИ ОСТАВИМ ДА УПРАВЛЯВАТЕ. ПРОТЕСТИ ДО ОСТАВКА. ИЗХОДЪТ Е САМО ЕДИН - НОВИ ИЗБОРИ И ЕДИН ПЪТ ЗА ВИНАГИ ДА ПРИКЛЮЧИМ С МАФИОТСКИТЕ ПАРТИИ КАТО БСП И ДПС. ОСТАВКАТА Е ИСКАМЕ СЕГА ОРЕШАРСКИ. БЕЗ ШИКАЛКАВЕНЕ ! ПРОТЕСТИ, ПРОТЕСТИ, ПРОТЕСТИ ДО ОСТАВКАТА !

2013.06.17 | 11:11

1
Само един безкрайно прост народ,може и го допусна да се случва повече от 20 г,една етно-партия да бъде непрекъснато балансьор или политически рефер на съдбините му,който се решават от парламента.Разхвърляйки милиони гласове м/у всякакви политически акробати, автоматично даваме солидно парламентарно присъствие на ДПС.т.е....Хем не го щат на хорото,хем без него не могат!".От чисто болнавите политически амбиции на Костов,да бъде контра на БСП през далечната 1992-93,той им узакони присъствието като парламентарна партия.,Защото истината винаги е истина.Само БСП и зелените" бяха против превръщането на едно етно-движение в партия.(стигна се дори до съда)Железният електорат на Доган,винаги ще го държи в центъра(идеалната позиция-хем опозиция,хем във властта),но никога с носене на политическа отговорност.Доган е наистина гениален политик за нашите ширини.Тихомълком подготвиха и подготвят високообразовани и ерудирани млади хора в най-добрите западни университети.Коя наша партия прави това?Това са хората,който съвсем законно претендират и още по-силно ще претендират за властовите ресурси в средният и висш ешелон на властта.И ще го постигат все по успешно.докато българите не спрат с кръчмарското политиканстване от типа.."ГОРЕ-ДОЛУ.ДА ЖИВЕЙ!"

Добави коментар

Водещи новини