Няколкостотин голи велосипедисти по централните улици на Мексико

  • 09 юни 2013 09:20

  • 5243
  • 3
Няколкостотин голи велосипедисти по централните улици на Мексико
©

Няколкостотин голи колоездачи преминаха централните улици на Мексико в защита на правата на велосипедистите в отношенията с шофьорите, предаде РИА Новости.

Тази акция се провежда в мексиканската столица за осми пореден път. Нейните организатори заявяват, че акцията има за цел да демонстрира колко уязвимо е човешкото тяло и да застави автомобилистите да защитават техните права. Основни лозунги на демонстрантите са "Автомобилът - твой враг, велосипедът – твой приятел" и "Слез от колата – качи се на велосипед".

Някои от участниците в необичайния велопробег преминаха през града напълно голи, други предпочетоха да останат по бельо или да изрисуват телата си с бои.

Полицията не се намеси в пробега на голите велосипедисти.

Последвайте канала на

Весела Найденова
5243 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
азис

2013.06.10 | 08:36

3
Скоро ще се проведе и в Истанбул, но и без седалки на велосиПедите.
bat pan4o

2013.06.10 | 08:36

2
БРАВО-И ВЪВ ВАРНА ТРЯБВА ТАКА ЧЕ ДА НИ НАПРАВЯТ ВЕЛОАЛЕИ- ЗА КАКВА ЕВРОПЕИСКА МЛАДЕЖКА СТОЛИЦА КАНДИДАТСТВАТ-КАТО НЯМА ВЕЛОАЛЕИ ОТ ЦЕНТЪРА ДО КВАРТАЛИТЕ И ДО ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ-ВСЕКИ ДЕН КАРАМ КАТО ВЪВ ФИЛМА "RUSH HOURS"-СУМАТИ ПАРИ ИЗКРАДАХА ГАДОВЕ

2013.06.10 | 08:36

1
Не се учудвай-след като в България има геноцид срещу българите и хора се самозапалват-велоалеите са най-малкия проблем! Тук и да убият човек на пешеходна пътека се минава с глоба! Така е в колониите на ЕС!

Добави коментар

Водещи новини