Най-странните фенове - тези на "Малкото пони"

  • 05 юни 2013 09:38

  • 8112
  • 1
Най-странните фенове - тези на "Малкото пони"
©

В Торонто, Канада, почитатели на детското филмче "Малкото пони" се събраха и отпразнуваха новите епизоди от поредицата. Оказа се обаче, че не деца, а възрастни хора, при това мъже, са най-ентусиазираните фенове на анимацията, разказва БНТ.

Анимацията, екшънът, драмата и научната фантастика имат своите страстни почитатели. Всеки жанр увлича множество хора по света. Веднъж запалени феновете се отдават изцяло на своите мании. Започват да участват в тематични събития и да купуват всевъзможни стоки и дрехи с любимите си герои.

В този свят на обсебени от някаква идея хора съществува една група около 20 000 човека, които определено се отличават от останалите фенове. Те категорично изглеждат малко странно дори в очите на другите маниаци.

Стивън Конрад е един от тях, той е на 26 години и е пламенен фен на едно от любимите на малките момиченца анимационни филмчета "Малкото пони". Оригиналната продукция е разработена през 80-те години на миналия век от известна компания за играчки.

Аз се влюбих в "Моето малко пони" още от първия епизод. Ние харесваме нещо, което по традиция се счита за момичешко, типично за малките момиченца, обясни Стивън Конрад.

Най-новото филмче от поредицата е наречено "Моето малко пони: Приятелството е магия" и отново е насочено към малките момичета. Въпреки това то се гледа от все по-голям брой възрастни мъже, които се оказват и най-големите му почитатели. Те твърдат, че са привлечени най-вече от прекрасната анимация и оптимистичните сюжетни линии. Някои от тези мъже обичат да се обличат в костюми на пони. Други харчат стотици, дори хиляди долари за разнообразни вещи с малкото пони.

Адам, който е тийнейджър, пък се е излекувал от паническо разстройство като се е идентифицирал с един от героите в анимацията и е намерил сродни души в лицето на останалите фенове на "Малкото пони". Всички те не се срамуват да изпеят някоя от песните към любимото си филмче.

Последвайте канала на

8112 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
...

2014.11.06 | 22:55

1
шибани извратеняци...

Добави коментар

Водещи новини