Меглена Кунева начело на ДБГ до септември

  • 03 юни 2013 16:15

  • 1778
  • 8
Меглена Кунева начело на ДБГ до септември
© Getty Images/Guliver

Лидер на „Движение България на гражданите" до месец септември ще е Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, съобщи Петър Николов, член на Националния съвет в оставка на партията. Той оповести още, че през септември ще има избор за ново ръководство, нов Национален съвет и нов председател на партията, пише "Стандарт".

"След изборите Националният съвет на „Движение България на гражданите" подаде оставка и през последните две седмици правим активен анализ на това какво се случи и как се стигна до тук. Ние не чухме достатъчно гласовете на хората от структурите на ДБГ, на хората от страната", коментира Николов. И уточни, че ще има промени в устава на партията, които да дадат реални права на регионалните структури на ДБГ и те да могат да участват при взимането на решения.

Секретарят на партията Людмила Елкова вече не е част от нея, уточни Николов. Миналата седмица Елкова е информирала членовете на съвета, че преговарят с нея да стане заместник-министър на финансите в новия кабинет. "Ние я помолихме да напусне партията, тя вече не е член на движението", каза Николов и обясни, че не е редно да подпомагат с експерти "правителство на лъжата и подмяната".

 „Движение България на гражданите" се обявиха за опозиция на кабинета "Орешарски". Те са против промените в Закона за ДАНС, с които ГДБОП се изважда от МВР и прехвърля към ДАНС, както и връщане на режима на пушене в закрити пространства.

Последвайте канала на

1778 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Вальо

2013.06.20 | 23:37

8
Меглена здраво се изложи в "Шоуто на Слави" тази вечер. Слави казва, че трябва да е задължително гласуването, а тя хъм-мън, ама не трябва, ама защо(мисли си; така няма шанс да вляза)... мегленче, знаем, че си заедно със стефчо софиянски. В ада ще горите!
EEEEEE,STIGA!

2013.06.20 | 15:57

7
Вярно е,абсолютно!Колко от хората знаят,че като еврокомисар,ще получава(така са си го гласували другата супер глутница от Европарламент)пенсия плюс огромна парична компенсация,като за база се взема тамошната заплата.Това означава,че ще получи пенсия от порядъка на 14-16 хиляди евро,на месец плюс еднократен бонус около 7-800 хиляди евро.Необходимо условие е само 5 години работа в европарламента.Без значение на предишен стаж.
STIGAAAAAAAAAAAA !!!

2013.06.20 | 15:44

6
Голямата и болка и денонощен мираж,е да попадне отново в парламента.Изобщо не я интересува съдбата на Ганьо(тя го е доказала още от 1993г-има сайтове достатъчно).Основната и цел е 2014г -Изборите в БГ за ЕВРОПАРЛАМЕНТ.Ще остави тук-нейният слугинаж да хапва от парламентарната "баница"-а ТЯ директно в ЕС за 5 ГОДИНКИ,съгласно квотният принцип на парламентарно представена партия.Там татко бароз ще я изстреля,комисарче по незнам що си.И тя,и Грозното Наде само това им е в главата-ЕС.Те и друго не могат."МНОГО ПРИКАЗКИ-ЕФЕКТ НУЛЕВ"-но супер заплатен от милионите гламчовци от цяла Европа.
Баста !

2013.06.04 | 09:19

5
Стига с тия подставени лустросани лидери ! Противоестествено и пагубно за страната е, интелигентните и професионално ерудирани представители на демократичната десница да бъдат разчленени в множество неизбираеми политически субекти и изключени от парламентарния живот ! За да припознаят, обаче, нейните съмишленици свое автентично общо представителство в единен политически субект, той трябва да бъде оглавен от почтени, харизматични и комуникативни личности, необременени от досегашни управления и от каквито и да е зависимости ! И девизът трябва да бъде "Широка дясна консолидация и Воля за Победа !", а не "Строго принципиално разграничаване и Воля за Опозиционен статут !". Защото народът следва по инстинкт потенциалния победител, дори да не е съвършен !
обърках се вече

2013.06.04 | 09:19

4
а бе тия уж са опозиция а вече имат замесник-министър в новото правителство.Заприличват ми на сидероф които е против Ердоган но подкрепя дпс,странна работа.

2013.06.04 | 07:07

3
Миглена , с хем ме боли хем ме сърби няма да стане. Много е хубаво да се лети в облаците но от време на време трябва да се стъпва на земята.

2013.06.04 | 07:07

2
Еййй, тая не разбра, че никой не я иска с кривата й партийка!

2013.06.04 | 07:07

1
ne razbra li 4e za ni6to ne stava

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини