Омбудсманът внесе доклад в НС

  • 29 май 2013 13:11

  • 1522
  • 3
Омбудсманът внесе доклад в НС
©

Омбудсманът Константин ПенчевКонстантин Пенчев   Константин Любенов Пенчев е роден в град София. През 1976 г. завършва Юридическия факултет внесе доклад на потребителите в Народното събрание въз основа на оплаквания от хората и това, което самият той е наблюдавал в продължение на години от българските институции.

В доклада са синтезирани най-характерните проблеми на потребителите и кои са най-неотложните мерки за подобряване на условията за хората.

"Аз се надявам в най-скоро време да има работещо правителство", каза Константин ПенчевКонстантин Пенчев   Константин Любенов Пенчев е роден в град София. През 1976 г. завършва Юридическия факултет в кулоарите на парламента.

Омбудсманът на републиката обясни, че е в парламента, за да види дали проблемите на хората ще бъдат решени или трябва наново да се излиза на улицата.

Пенчев заяви, че ще продължи да следи дали не се нарушава интереса на хората и след избора на новото правителство.

Той коментира, че съдебна реформа не е била започната изобщо и призова рано или късно това да стане.
"Всяко нещо, което не започва нереформирано, води до катастрофа", допълни Константин ПенчевКонстантин Пенчев   Константин Любенов Пенчев е роден в град София. През 1976 г. завършва Юридическия факултет.

По повод зачестилите нападения над лекари Пенчев посочи, че винаги е подкрепял българските лекари и се е обявял срещу насилието върху тях.

Според него едва ли промени в Наказателния кодекс ще решат проблема. По-скоро трябва да има самоорганизация, така че да не бъде допускано изобщо нападение, смята той.

Последвайте канала на

1522 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
старк

2013.06.01 | 00:38

3
Тежко е наследството от герберското управление, затова трябва да проявим малко толерантност към новото правителство.
stefanov

2013.05.30 | 08:37

2
защо да съм толерантен към лицемери ?Вие с промитите мозъци ,дето си ги избирате им се радвайте!!

2013.05.30 | 08:36

1
Омбудсманът-е НАЙ ГОЛЕМИЯТ КОМУНИСТ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини