Правят наркотици домашно производство

  • 23 май 2013 21:36

  • 7432
  • 4
Правят наркотици домашно производство
©

Наркотиците домашно производство се завръщат на мода по време на кризата. На все повече места се произвежда самоделна дрога, като по този начин зависимите си осигуряват веществата срещу по-ниски суми.

Домашен вариант на "пико", например, се прави масово в Бургас и Сливен, пише "168 часа". Произведен от подръчни материали, наркотикът само наподобява популярния преди години метаамфетамин със същото име, който се синтезира по по-сложен начин и е във формата на кристали. В София този вид дрога може да се намери струва между 50 и 80 лв. за грам.

Най-опасният наркотик, който вече навлиза на българския пазар, е така нареченият "Крок" или "Крокодил". За него се говори, че е руско изобретение, което в началото е разработвано като химическо оръжие по време на Студената война от КГБ.

Последвайте канала на

7432 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
jam i amfeti

2017.11.30 | 16:22

4
imam 2 crackpipe koito iska da zvunka
FiFo

2013.07.20 | 14:20

3
#2 ave moi praskai piko qj hapcheta I nqma nujda da hodish do amerika
ina

2013.07.20 | 14:19

1
тези наркотици са изключително опасни, много по опасни от всички други и преди да посегнете към тях си направете труда да погледнете някое видео колко ужасни са последиците от тях! всички наркотици са отрова, но точно теъи по домашните рецепти ще ви вкарат най бързо 2м под земята

2013.07.20 | 14:19

2
Тези може би,незнам.Обаче бих пробвал диметилтриптамин,или така наречената Аяуаска,ама за тая цел трябва да пътувам до Южна америка.Гледах в предаването наркотици оод и от там разбрах че това е естествен наркотик и в човешкото тяло произвеждан от хипофизата,а и го има в някои растения.Подчертавам че нокога не съм употребявал наркотии и цигари,с изключение на алкохол и то бира,все пак спортувам активно и пречи,но ако ми се удаде шанс бих пробвал Аяуаска или както я нариат южноамериканците елексира на боговете.Все пак е доказано че не води до пристрастяване,а и в повечето случаи дори е помогнала на много хора.Със здраве от мен.

Добави коментар

Водещи новини