Сидеров: Симпатизанти на ГЕРБ убиха симпатизантка на Атака

  • 23 май 2013 19:44

  • 15391
  • 111
Сидеров: Симпатизанти на ГЕРБ убиха симпатизантка на Атака
©

Лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и симпатизанти на партията бяха пред МВР инапираха за спешна среща с министъра на вътрешните работи Петя ПървановаПетя Първанова Петя Първанова министър на вътрешните работи в служебното правителство на Марин Райков от 12, предаде БНР. Причината е инцидент, при който е убита 31-годишна симпатизантка на партия "Атака" в бургаската община Камено.

Атакистите настояват пред служебния министър на вътрешните работи за незабавни действия за задържане на убийците на 31-годишната Стойка Петрова от Камено, Бургаско. Според партията, има основание да се смята, че МВР умишлено замита случая.

Според съобщението на партия "Атака", активисти на ГЕРБ от Камено, Бургаско са нападнали на пазара „Краснодар“ 31-годишната Стойка Петрова, активист на партия "Атака" и нейната приятелка Яница. Двете са бити от активистите на ГЕРБ и 31-годишната Стойка Петрова е починала вследствие на побоя, а приятелката й Яница е ранена. МВР – Бургас до момента не е предприело абсолютно никакви мерки за задържане на извършителите, дори е отказало да приеме жалбата по случая, внесена от Яница, според партия "Атака".
От МВР и МБАЛ Бургас съобщиха, че нямат постъпил сигнал за подобен инцидент.

Първичната информация, която стигна до нас, е, че има смъртен случай. Това каза лидерът на ПП "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа пред журналисти след среща със служебния министър на вътрешните работи Петя ПървановаПетя Първанова Петя Първанова министър на вътрешните работи в служебното правителство на Марин Райков от 12. Срещнах се с министърката. Тя заяви, че ще направи проверка, но засега не можа да ми каже никакви подробности по случая.

Сега очаквам, след като тя получи някаква информация, да ми съобщи. До момента тя нямаше информация. Надявам се тя да провери за това какво точно се е случило, каза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа пред журналисти. Това, което знам със сигурност, е, че е подадена жалба и че има някакъв контакт с полицията. Опасявам се да не го прикрият това нещо, защото съм се сблъсквал с това, каза Сидеров.

Първичната информация, която стигна до нас, е, че има смъртен случай. Колегите, които в момента са в парламента, могат да кажат как се държат ГЕРБ; те са през една пътека до нас. Какво озлобление и каква агресия има в тях. Представям си на ниво - в малко селище в страната какво става, каза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Потвърдиха ми колегите от Бургас, че е имало сблъсък между представители на ГЕРБ и въпросната наша симпатизантка, каза Сидеров. Тя им е пуснала моето изказване от телефона си, след което е получила закани и днес тези закани са се реализирали. Т.е. - е била пребита, и наистина е била бита. На въпрос на журналисти защо от болницата не потвърждават за смъртен случай, той отговори, че не знае защо.

Аз и някои от моите колеги получаваме съвети да си вземем охрана; друг е въпросът, че аз нямам доверие на НСО, каза Сидеров. Озлоблението на ГЕРБ от това, че „Атака” ясно каза, че няма да подкрепи правителството, явно поражда страшна омраза. Като знам какви са те по места; там има и чисти мутри, и всякакви, се опасявам, че може да има и други случаи и наши симпатизанти да бъдат обект на други такива нападки, каза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Партия "Атака" с нейните 23 мандата ще бъде контролна функция на кабинета. Това каза лидерът на ПП "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа на въпрос дали се очаква утре той да се срещне с Пламен Орешарски. Сидеров уточни, че няма заявено желание за такава среща от страна Орешарски.

„Аз и колегите ми ще го изслушаме - това най-вероятна ще стане в Парламента. Ние при всички случай ще изслушаме неговата идея и неговите виждания. Как ще гласуваме – ще направим събрание на групата и ще вземем решение.”, каза той. Сидеров отново потвърди, че не подкрепя никакъв кабинет от когото и да бъде представен - „нашата поцизия е критична, наблюдателна и контролна - така че гласувания, одобрения и неодобрения на кабинета е въпрос на партиите, които са получили повече гласове от нас”.

Малко по-късно проверка на ОДМВР-Бургас установи, че не е нанасян побой на член на политическа партия, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Министърът на вътрешните работи Петя ПървановаПетя Първанова Петя Първанова министър на вътрешните работи в служебното правителство на Марин Райков от 12 разговаря с лидера на „Атака“ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа във връзка с информация, разпространена от партията по-рано днес. В нея се казва, че в резултат на нанесен побой 31-годишна жена, активист на „Атака“ от Бургас, е починала, а МВР–Бургас не е предприело никакви мерки за задържане на извършителите и отказала да приеме жалба по случая.
След незабавна проверка, извършена от ОДМВР-Бургас, е установено, че в никое от районните управления в града не е подавана жалба или сигнал за побой. Такъв няма и на тел. 112. Установено е също така, че в бургаската болница не е приемана жена, нито друг пациент с травми, смъртен случай също няма.

В същото време служители от РУП-Средец откриват на работното й място и в добро здравословно състояние 31-годишната жена, за която се твърди, че е починала в резултат на побой. Пред полицаите тя е обяснила, че не е политически обвързана, повече от седмица не е ходила в Бургас и е отрекла да е била обект на нападение или побой.

Последвайте канала на

15391 111

Свързани новини

Коментари 111

Добави коментар
kolombo

2013.05.26 | 20:39

111
То и Марсианците са ти симпатизанти , но гласуват с Бюлетини от 5-то измерение , и ЦИК не може да ги преброи!
ДОКАЗАНА ИСТИНА

2013.05.26 | 12:35

110
Борисов (на турски - асфалт паша) в Анкара: Мархаба аскер! - повече едва ли е необходимо да коментираме!!!

2013.05.26 | 12:34

109
След като Волен Сидеров вдигна шум скоро ще разберем кой лъже и кой не...нека почакаме и да видим, сега и да си говорим е все едно да ви кажа, че всяка вечер играя белот с господ,дявола и Бойко Борисов...

2013.05.26 | 12:32

108
палячоооооооооо

2013.05.24 | 10:25

6
Си ти!

2013.05.26 | 12:32

107
Умишлено се създават изкуствени "сензации", изместващи фокуса от наближаващото вдигане на тока с 40%. Виж, цялата държава се занимава от всички медии с блъфове насочени към Сидеров. Сидеров подкрепил ДПС, убитата атакистка, нападнатия журналист, унижения полицай.... А за тока... НИТО ДУМИЦА... шшшш тихо "Сидеров е луд"!
niki

2013.05.26 | 12:31

106
РЕВЕТЕ ГЕРБЕРАСТИ РЕВЕТЕ ВЕЧЕ СТЕ БЕЗСИЛНИ ВАШИЯ ВОЖД ВЕЧЕ НЯМА СИЛА И САМО ГЛЕДА КАТО ГЪРМЯН ЗАЕК ХАХАХА ЗНАМ ЧЕ ВИ Е ЯД НА СИДЕРОВ ЧЕ НЕ ВИ ПОДКРЕПИ ПЛЪХОВЕ МАЗНИ
niki

2013.05.26 | 12:31

105
МНОГО СЕ КЕФЯ КАК ГЕРБЕРАСТИТЕ СКАЧАТ НА СИДЕРОВ ЕГАТИ ЗЛОБНИТЕ КОПЕЛЕТА ДА ИМА КАК ЩЕ ГО УБИЯТ ОБАЧЕ ДА ЗНАЕТЕ ГЕРБЕРАСТИ КОЙТО ЗЛО ПРАВИ ЗЛО НАМИРА
niki

2013.05.26 | 12:31

104
ВИЕ ГЕРБЕРАСТИ СТЕ ЕДНИ ХРАНУТНИЦИ КОИТО БЛИЖАТ ТОПКИТЕ НА БОЙКО САМО И САМО ДА СЕ ЗАДЪРЖАТ НА РАБОТА ХАХАХА ЖАЛКИ СТЕ ГЪЗОБЛИЗЦИ И ВЕЧЕ ПОБЕСНЯХТЕ ЧЕ ВИ СВЪРШИ ЦАРСТВОТО СИГУРНО СТЕ ГОТОВИ И ДА УБИВАТЕ СЪЩО КАТО ТИКВАТА
И аз да ти е...а майката.

2013.05.26 | 12:30

103
ГЛУПАК Воленчо и такива като,теб С КЕФ БИХ ВИ Е...Л ПУ....А МАЙЧИНА.

2013.05.26 | 12:30

102
Да го прибират тоя ненормалник в лудницата и да се приключва с него. Или той с неговата групичка ще убият някой или ще стане обратното, просто е въпрос на време при това държание.
rado

2013.05.26 | 12:29

101
Волене,ще ти пръсна черепа !!!!!!!ѝй

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини