ДПС: ГЕРБ отклоняват вниманието от Костинброд със сигнали срещу нас

  • 17 май 2013 16:19

  • 4011
  • 19
ДПС: ГЕРБ отклоняват вниманието от Костинброд със сигнали срещу нас
©

ДПС категорично се противопостави на „внушенията" в сигнала на ГЕРБ до главния прокурор за купуване на гласове от активисти на движението.

В изявление Камен Костадинов и Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на заявяват, че не може да става въпрос за връзка между ДПС и образуваните досъдебни производства.

Конкретно за Враца, Костадинов заявява, че не познава лицето Веселин Методиев, срещу когото има производство за купуване на гласове и той не е член на ДПС, не е част от актива на партията и няма никакво отношение към предизборната кампания на ДПС във Врачански многомандатен избирателен район.

От своя страна Цонев изтъква, че на Прокуратурата и органите на МВР във Варна е било оказано пълно съдействие от страна на ДПС за разследването на активисти на движението, започнало в последната седмица преди вота.

Вписаните в сигнала като организатори имена, изтъква още Цонев, са имената на легитимно избраните председатели на областен, общински и местни (районни) съвети на ДПС във Варна, както и членове и активисти на ДПС. Това представлява част от предизборната организация на партията за 3 МИР.

Предизборната кампания на ДПС е построена върху пряката връзка с избирателите чрез обиколки „от врата на врата", уточнява Цонев.

Категорично не отговарят на истината твърденията, че става дума за „схеми за купуване на гласове", подчертава още той.

Бюджетът на предизборната кампания е осигурен от партийната субсидия и изразходването на средства за партийни мероприятия и ангажираните активисти се отчитат със съответните документи при условията на прозрачност и публичност чрез Сметната палата на. Показаните в сигнала списъци с разчети не отговарят на истината, категоричен е Цонев.

От ДПС тълкуват изнасянето на информация от неприключило досъдебно производство от отговорен партиен лидер на ГЕРБ - главния секретар на партията, като отчаян опит да бъде отклонено вниманието и на българската общественост, и на европейските институции от грандиозните предизборни скандали, в които политическа партия ГЕРБ затъна - намерените 22 палети със стотици хиляди отпечатани годни за употреба и разпределени по смесени райони - в които ДПС има силно присъствие - „подготвени за грандиозна манипулация на вота в печатница на активист на ГЕРБ".


 

Последвайте канала на

Десислава Станева
4011 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
българин

2014.10.14 | 19:16

12
Припомням: ДПС бе създадена през 1989год като АНТИКОНСТИТУЦИОНА ЕТНИЧЕСКА партия от тогавашното БКП - начело с агента от държавна сигурност Ахмед Доган. Сега разбирам защо самата Турция и лично Ердоган поздравиха ГЕРБ - ами,защото всъщност разбраха че начело на ДПС са хора от ДС... Това обяснява и защо Доган като усети на къде духа вятъра се махна! Замислете се без предразсъдъци и ще установите,че всъщност ДПС са най-голямата беда на България... За да почне да се оправят нещата в БГ просто ДПС ТРЯБВА да я забранят нищо повече

2014.10.15 | 12:53

19
НЕ! Трябва да се забрани ДС /значи и БСП/! "85% от новобогаташите са по един или друг начин свързани с ДС" - Методи Андреев, бивш председател на комисията по досиетата!

2014.10.15 | 12:52

18
Абе еничарите,като е имало Костинброд защо не искате касиране на изборите.Или копуването на вота ви излезе много скъпо????
Турска подлога

2014.10.15 | 12:52

17
А манипулативното изнасяне на данни за неприключилото производство по Костинбродския случай и то в деня за размисъл какво е бе, турчин! Знаеш ли колко гласове отидоха заради това при болен. Ма то вие сега коалицийка ще правите, така че това добре ви дойде и няма да го коментирате. Иначе ако е за вас, следствена тайна, но местан може да обвинява без доказателства в деня за размисъл и да внушава неверни неща.
фен на Атака

2014.10.14 | 19:16

16
А няма да говорите за коалициония патниьор на Атака че сега ще ви скочи Сидеров че обиждате така партия ДПС.
svoboda

2013.05.18 | 23:03

5
Тези анти-Българи чиято мечта е да видят България поробена(буквално) са наи голямото зло, тези са ненормални радикални ислямисти ! Виновници за турцизирането на ромското население, за турцизирането на Кърджали, даже и за убииства ! Същите които ни клаха 500 години в момента са във властта СРАМ и днес лика на В.Левски стои до феса на Местан СРАМ това е вашата демокрация, това е вашата Европа ! Това са убииците на нашите деди !

2014.10.14 | 19:16

15
Не е виновна демокрацията мой човек. Виновни са тези българи които не гласуват. Ако гласуваме всички имащи право то ДПС ще влезе в парламента с 5-6 процента тоест десетина дванадесет човека. А докато има такива дето не гласуват и се мислят за хитри ще е така. Добре че циганите си продават гласовете а не се организират в партия иначе българите ще са малцинство в парламента заради подобни ''тарикати''. А и покрай всеки избори нарочно пъкват разни платени от ДПС политолози които почват да ни навиват че виждате ли като не гласуваме така обиждаме политиците.
един

2014.10.14 | 19:16

14
А как бе мунчо вашите избиратели като не знаят Български език ви прочетоха имената на бюлетините или им ги раздадохте предварително задраскани
Ares

2014.10.14 | 19:16

13
Добре, че бяха гласовете от Турция и мангалите, за да можете да имате 11%.
1

2014.10.14 | 19:16

11
DA

2014.10.14 | 19:16

10
докато има българи като по горе споменатите да им лижат задниците на тия нищо не може да се направи

2014.10.14 | 19:15

9
Е те това се нарича безпрецедента наглост. Главния прокурор Цацаров, когото Местан-агент Павел така хвалеше оня ден, обяви влезли в сила присъди за двамца купувачи на гласове за ДПС. Добре е тая еничерска свиня да каже нещо по тоя въпрос.

Добави коментар

Водещи новини