Продължава да е засилен трафикът на граничните ни пунктове

  • 01 май 2013 15:48

  • 970
  • 0
Продължава да е засилен трафикът на граничните ни пунктове
© Булфото

Засилен е трафикът на граничните пунктове Кулата и Капитан Андреево на изход от страната, съобщиха от пресцентъра на МВР. Засилен е трафикът на вход на граничните пунктове Дунав мост, Силистра, Дуранкулак и Кардам. Най-интензивно е движението на ГКПП – Дунав мост.

От обедните часове на 30 април до днес по същото време през пунктовете на северната граница са влезли близо 6 000 автомобила, най-много са на ГКПП – Дунав мост – около 4500. Това са предимно леки коли. Товарният трафик е слаб.

На българо-гръцката граница движението се нормализира. Най-засилен е бил трафикът тази сутрин на изход от България между 09.00 и 10.00 часа. Основният пътникопоток преминава през ГКПП Кулата - Промахон, където се използват всички трасета. Общо през граничните пунктове с Гърция от вчера следобед досега са преминали над 18 000 автомобила, от които към 10 700 – на изход от нашата страна.

Интензивен е трафикът предимно на леки автомобили и автобуси на изход от България на ГКПП - Капитан Андреево. През последното денонощие през пункта са излезли от страната над 3100 автомобила.

На българо-сръбската и българо-македонската граница пропускателната дейност е нормална.

Последвайте канала на

Десислава Станева
970 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини