Протест "Писна ми да си чупя колата" в Петрохан

  • 01 май 2013 08:05

  • 1275
  • 2
Протест "Писна ми да си чупя колата" в Петрохан
©

Протест на прохода Петрохан срещу лошото състояние на пътя. Недоволни граждани се събират следобед в района на берковското село Бързия, за да поискат максимално бързо подновяване на ремонта на пътя, съобщава БТВ.

Старопланинският проход е една от основните връзки на Северозапада със столицата и Южна България. Рехабилитацията на пътя трябваше да започне през есента на 2011 година, като стартът беше даден с първа копка от тогавашния министър на регионалното развитие Лиляна Павлова.

Ремонтът на 54-километровата отсечка трябваше да приключи за две години, но сега тя е в още по- лошо състояние. Затова мотото на днешния протест е „Писна ми да си чупя колата".
 

Последвайте канала на

Novini.bg
1275 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.11.30 | 01:16

2
Полша строи 40 км. магистрала на година , Унгария 80 а България 10 , далаверки навсякъде , наша фирма обявява най-ниска цена за некоя поръчка и я печели а после с допълнителни клаузи в договора но вече не публично достига най-високата цена , регистрираме фирми уж ще правим инвестиция , взимаме европейски пари и фалираме фирмата , инвестиция няма , има прибрана пара , такива сме си ние , пък раята е глупава , нека си гласува и да си мисли , че прави нещо
Долу Герб

2013.05.01 | 16:03

1
Там голямата далавера е на фините дами Федоска и Лилето

Добави коментар

Водещи новини