Николай Младенов: България се управлява от екип

  • 25 юли 2011 16:44

  • 1084
  • 3
Николай Младенов: България се управлява от екип
© Булфото

Това заяви от парламентарната трибуна по време на дебатите по вота на недоверие министърът на външните работи Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27.

България влиза в докладите на ЕК като страна, в която се работи активно за преодоляване на недостатъците в съдебната система, допълни той.

За съжаление, лъжата се превръща в политически инструмент в България. Когато се включат телевизионните камери в парламента, опозицията рязко променя позициите си. Преди време Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно от Коалиция за България ни похвали за действията ни за присъединяване към Шенген, а сега казва, че България не е готова за Шенгенското пространство, посочи Младенов.

Слава Богу, че членството ни в Шенген не зависи от оценките на опозицията. През 2007 г. ЕК дава тежки, но добронамерени оценки за възможността да влезем в Шенген. Шест месеца по-късно същата Европейска комисия вече е недоволна от действията на Тройната коалиция по отношение на корупцията по високите етажи на властта, заяви външният министър.

Много се каза за това, че правителството оправдава себе си с това, което е наследило, но много от нас си дават сметка, че несвършеното преди нас забавя развитието на страната ни. БСП е изгубила много време в това, да хвърля прах в очите на Европа, което доведе до загубено доверие в страната ни. Сега ние се борим да възстановим това доверие, подчерта той.

Този вот на недоверие е отчаян опит на хора, които са загубили властта, да запазят скрития механизъм, с който 20 години държат България в положението, в което я виждаме. Тези механизми ще бъдат прекъснати с действията, които ще предприеме нашето управление. Когато се справим с това, пророците на мрака вляво ще трябва да се свият в най-тъмното кьоше, защото те нямат право да задават дневния ред на българското общество, каза още Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1084 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Българан

2011.07.25 | 23:02

3
За разлика от опозицията, екипът говори смислено и аргументирано. Простаците, естествено, не могат и успяват само да псуват, леваците се опитват да държат инатливо на лъжите си, а сините леваци пелтечат отстрани. Няма връщане назад. КОМУНИЗМЪТ СИ ОТИВА.
Николова

2011.07.25 | 22:58

2
Този ват на недоверие беше едно недоразумение отново за опозицията,защото Герб отново събра аплаузи и подкрепа от нови гласоподаватери. Загуби отново опозицията.. Е не може все да печелят...те печелят 20 г. пари но губят подкрепа.
GHJK;LK

2011.07.25 | 22:58

1
ЕКИП ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини