Експерт: Много хитро похитителите са пуснали Лара до РПУ

  • 23 април 2013 08:15

  • 3836
  • 3
Експерт: Много хитро похитителите са пуснали Лара до РПУ
©

"Радвам се, че всичко с Лара Банева приключи добре. Прокуратурата и МВР трябва да докажат защо е било отвличането на момиченцето", заяви в интервю за Нова телевизия проф. Юлий Абаджиев.

Според Абаджиев Брендо е помогнал по някакъв начин, за да бъде освободена дъщеря му.

"Предаването на парите не се случва така, както го дават по филмите", заяви още Абаджиев. "Тук, ако са дадени пари, са дадени от съвсем други лица", добави още той.

Според полк. Венелин Павлов, бивш директор на НСБОП, подкуп сигурно е платен за Лара. Относно това защо е пуснато до РПУ, Павлов заяви, че в радиус от 1 км около едно РПУ никога няма полиция. Той обясни, че не може да бъде пуснато едно дете в някакъв краен квартал, защото похитителите са мислили за сигурността на Лара. По думите му, Лара е пусната изключително хитри до сградата на 6 - то РПУ. Той дори смята, че детето е получило инструкции как да отиде до полицейското управление и да чака майка си.

Полк, Павлов каза още, че не може да се говори само за наличие на една група за отвличане. "Това изобщо не е така", заяви той и добави, че в целия свят отвличанията са изключително доходоносен бизнес.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3836 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Айде мангали, в радиус от един километър около едн

2013.04.27 | 23:03

3
Айде мангали, в радиус от един километър около едно мвр нямало полицай! Всичкото бакър е ваше! То май и над километър въобще не се забелязват.... май в цялата държава не се виждат нийде!
basi smeha

2013.04.27 | 23:02

2
"Според полк. Венелин Павлов, бивш директор на НСБОП, подкуп сигурно е платен за Лара" te mnogo qsno si kazvat 4e podkup e platen ne OTKUP , kukite si zemat tqhnoto i aide ...
Камера

2013.04.27 | 23:02

1
Няма куки на 1 км около РПУ, ама друг път! Стига да има храсти наоколо, където да се крият

Добави коментар

Водещи новини