Загиналият Мартин бил на метри от Джохар Царнаев (снимка)

  • 21 април 2013 12:04

  • 5075
  • 1
Загиналият Мартин бил на метри от Джохар Царнаев (снимка)
©

Кадър, заснет малко преди експлозиите в Бостън, които убиха трима и раниха 180 души, показва заподозряният Джохар Царнаев, който се намира на една ръка разстояние от убитият 8-годишен Мартин Ричард. Разкритието е направено от американската телевизия CCTV.

Мартин е една от трите жертви на атентата. Той е чакал баща си Бил на финала, с идеята да го прегърне. Мартин има брат и сестра. 8-годишното дете е живяло в предградието на Бостън Дорчестър и загина на място при атентата.

                                                                                                  

 

Междувременно стана ясно, че Джохар Царнаев, най-вероятно е опитал да се самоубие, докато полицейските сили го издирваха, съобщи американската телевизия Си Би Ес. Лекарите откриха по тялото на 19-годишния заподозрян две рани-в крака и шията. Предполага се, че първата той е получил по време на престрелката с полицията, в резултат на която загина по-големият брат на Джохар Царнаев – Тамерлан. Телевизията отбелязва, че според медиците е напълно вероятно Джохар да е опитал да се самоубие, докато се е укривал в предградието Уотъртаун. Според една от версиите той е захапал дулото на пистолета и е натиснал спусъка, в резултат на което е получил раната в шията. В момента състоянието на Джохар Царнаев предизвиква опасения сред медиците, тъй като е изгубил много кръв.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5075 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бай Благой

2013.04.22 | 15:53

1
За сведение на автора - CCTV не е телевизия. Така се наричат охранителните камери по улиците.

Добави коментар

Водещи новини