Спортен "Мерцедес" пламна в Благоевград

  • 17 април 2013 10:09

  • 1514
  • 0
Спортен "Мерцедес" пламна в Благоевград
© Булфото

Лек автомобил горя тази сутрин в Благоевград, съобщават от Областно управление "Пожарна безопасност и защита на населението"-Благоевград.

Инцидентът е станал малко преди 6.00 часа тази сутрин. Спортната кола, марка "Мерцедес", е била паркирана на ул. "Хайдукови" в областния град. Екипите на пожарната са се отзовали веднага, но щетите по автомобила са големи - напълно изгорели са двигателният отсек и купето.

Към момента се работи по случая. Все още не е ясно дали става въпрос за умишлен палеж. Колата е собственост на 37-годишният Л. Х. от Благоевград, уточняват от полицията.

Преди това, около 01:30 часа в Районно управление „Полиция”-Петрич е получен сигнал за още един горящ лек автомобил  в Благоевград -„Опел Зафира”, паркиран на ул. „Струма” в града, собственост на Л.С. на 30 години от Петрич. От пристигналите на място полицейски служители и служители на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” (РСПБЗН) е установено, че са обгорели предните гуми и пластмасовите части на двигателя на автомобила.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1514 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини