Паднаха доказателствата срещу племенника на Кристалина Георгиева

  • 16 април 2013 21:22

  • 4442
  • 4
Паднаха доказателствата срещу племенника на Кристалина Георгиева
©

Племенникът на Кристалина Георгиева Виктор Кинов е на свобода, а доказателствата срещу него не са достатъчни за внасяне на обвинителен акт в съда, съобщава "24 часа".

Служителят на отдел "Контратерор" в ГДБОП Виктор Кинов бе арестуван през юли миналата година заедно с колегата си от службата Борис Събев и още двама души.

Те са задържани след разработка на отдел "Вътрешна сигурност" в МВР, защото бизнес дамата Мариана Стойчева пуснала жалба срещу тях, че заедно с още 2-ма я изнудвали за имоти в Слънчев бряг или левовата им равностойност от 850 хил. лв. Оказва се, че въпросната бизнесдама и партньорът й Даниел Христов не са имали такива имоти на морето. След като тя се оплакала от рекет, ченгетата били слушани със СРС-та, но и от тях не можело да се докаже, че са извършили престъпление.

Кинов и Събев са уволнени дисциплинарното от МВР през декември. Те обжалват заповедите на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в съда, а разследването продължава без успех.

Разузнавачът Виктор Кинов, спрямо когото са прилагани СРС-та е племенник на еврокомисар Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование.

Тя бе в списъка с незаконно подслушвани политици от сигнала на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на до прокуратурата, припомня "24 часа". Бащата на Кинов е покойният писател Васил Кинов, бивш културен аташе в Полша.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4442 4

Коментари 4

Добави коментар
анонимен

2013.04.18 | 12:30

4
Еххххххххх,защо и Аз си нямам такава Леля
Химическа кастрация...

2013.04.18 | 12:30

3
Тия "органи и служби" си останаха едно мръсно мърляво червено котило, потомствена родово-племенна мафия от работническо-селски тип, от дядовци и баби, към синове и дъщерички, към внучета и внучки, сега се готвят да наместят на синекурните длъжнисти със заплати от по 4 000 лв. и правнучета и правнучки - както казва преждеговорившия - химическа кастрация за вас, да се размножавате повече...
БАЦЕ

2013.04.18 | 12:29

2
О Б Я В А - БАЦЕ ДИРИ ДА СИ КУПИ ПУШКА С МНОГО ЦЕВИ. АКО МОО ДА ПРИЛИЧА НА КАТЮША. СТАНАА МНОГО ГАДОВЕ ЗА ТРЕПАНЬЕ. КЕШ
свако

2013.04.18 | 12:29

1
Как па един случаен няма сред вас, бе мама ви мръсна улава.Па всички сте синове, дъщери, племенници или внуци на някой си.Смърт за вас чрез инжекция!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини