Благодарят на Румен Петков за фирмата на Капитан Андреево

  • 05 април 2013 11:18

  • 1820
  • 1
Благодарят на Румен Петков за фирмата на Капитан Андреево
©

Държавата прекрати договора с фирма „Пи Еф Си” ЕООД за дезинфекция на граничен пункт „Капитан Андреево”, съобщиха от пресцентъра на Министерството на земеделието и храните.

Изказването на Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в по повод назначаването на фирма „Пи Еф Си” ЕООД за дезинфекция на граничен пункт „Капитан Андреево”, че служебното правителство е правителство на кражбата и грабежа, звучи абсурдно при положение, че процедурата по сключване на договора е осъществена преди встъпването във функция на това правителство, е заявил министър Иван СтанковИван Станков Иван Станков - Български ветеринар и министър на земеделието и храните в правителството на Марин.

„Както посочва г-н Петков, фирмата е регистрирана на 8 март т.г. и спечелва поръчка на 12 март. Служебното правителство встъпва във функция на 13 март и не може да се прехвърля вината на него”, уточнява министърът. „Въпреки това аз в качеството си на министър на земеделието и храните и отговорен за дейността на Българската агенция по безопасност на храните, благодаря за гражданската позиция на г-н Румен Петков” - казва Иван СтанковИван Станков Иван Станков - Български ветеринар и министър на земеделието и храните в правителството на Марин.

Договорът с частната фирма е прекратен и услугата отново ще се извършва от държавна структура.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1820 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
mart

2013.04.17 | 18:36

1
абсурдно, абсурдно - ама прекратили договора. Герберите почнаха да бягат и от фирмите си-фантоми от отговорност

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини