Проститутки от Варна ще съдят общината

  • 01 април 2013 14:12

  • 5071
  • 2
Проститутки от Варна ще съдят общината
©

Започналият преди 2 седмици цялостен ремонт на бул. „Владислав Варненчик" в морската столица вече създава грижи не само на шофьорите. Момичетата, предлагащи платени ласки в централната част на булеварда, също са засегнати от затварянето на голяма част от него, информира Дарик.

Проститутки през 30-ина метра. Така изглежда след 22 часа булевардът, в участъка между Пощата и Районния съд. Заради затворените платна в посока центъра и разположените там машини проститутките са принудени да сменят обичайните си места за обслужване на клиенти. Така например „дежурствата" около Пощата, Образцов дом и срещу Макдрайв са преместени изцяло в отсрещното платно. Там движението на автомобили в момента е пренасочено само в едното платно, което затруднява спирането дори и вечер, оплакаха се практикуващи най-древната професия. Жриците на платената любов дори са готови да съдят общината заради пропуснати ползи.

"Оборотите ни са паднали наполовина. Клиентите предпочитат други колежки, на други места в града", недоволства труженичка, представила се като Теменужка. Ремонтът на входния за Варна булевард започна на 15 март и ще продължи до началото на лятото. Цялостното преасфалтиране на отсечката от бул."Република" до бул. „Мария Луиза" ще струва 5 милиона лева, осигурени от държавния бюджет.

Заради предлаганата от години улична платена любов, „Владислав Варненчик" е наричан "булевардът на проститутките". Периодично местната полиция организирах хайки срещу предлагите сексуални услуги. Органите на реда прибират „на топло" труженичките, но само за денонощие. Някои от жриците бяха и осъдени за получаване на нетрудови доходи по неморален начин, тъй като за проституцията у нас все още няма закон, което спъва цялостното решаване на проблема.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5071 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
общинар

2014.08.24 | 15:41

1
Нагли кифли !!!

2014.12.16 | 15:42

2
Еми изкарват си прехраната момичетата, що да са нагли? Кой както може да оцелява. На мен изобщо не ми пречат, но смятам че е е по-добре да се узакони професията им и да си плащат осигуровките и данъците като всички останали работещи хора.

Добави коментар

Водещи новини