Стефан Данаилов: Това е последната ми политическа битка

  • 30 март 2013 19:25

  • 1196
  • 6
Стефан Данаилов: Това е последната ми политическа битка
©

„Аз съм по-ларж от Борисов, не очаквах, че е такъв човек. Аз съм изпитвал симпатии към него и не искам да си отварям устата за неща, които знам за него. Той щеше да го изкопа, но аз няма да си отворя устата”, заяви Нова телевизия актьорът Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в, който оглави листи на БСП.

На въпрос кой е провалил Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в обясни, че бившият премиер ще преживее кризата, която преживява в момента. Според него обаче ще дойде момент, когато хората ще го напуснат. Данаилов уточни, че не е пращал „кърваво писмо” до Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, както и че никъде не е писал, че ще смени Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в и Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Данаилов заяви, че от БСП са „единствената партия, която върши нещата така, че да са ясни на всички хора” и посочи, че ГЕРБ правят всичко скришно. На въпрос как вижда Владо Пенев като министър на културата, Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в посочи, че той е прекрасен артист, но не е забелязал да е имал отношение към обществените проблеми. Актьорът също така предупреди Владимир Пенев да внимава какви документи подписва, за да не се озове под ударите на закона.

„Не съм очаквал благодарност, няма от какво да се срамувам”, коментира Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в и категорично заяви, че неговата последна политическа битка ще бъде тази.

Последвайте канала на

1196 6

Коментари 6

Добави коментар

2013.04.01 | 10:53

6
Той уточни, че БСП са „единствената партия, която върши нещата така, че да са ясни на всички хора" --------------------------------------------- Мдаааа и заради това абсолютно всички договори за енергията са скрити и не се показват. Дори и министерските събрания бяха скрити и не се пускаха репортери. На мен ми се стръва, че това ще е последната битка на БСП. Дори да влезнат нови хора там, просто БСП е синоним на мафия и тези хора ще са потставени лица. БСП се управлява от ДС.

2013.04.01 | 10:52

5
От сърце ми е жал за него.Защо са толкова наивни артистите?
ВЕЛИНСКИ

2013.04.01 | 10:52

4
Серго бате-пари ли нямаш апартаменти ли гладен ли ще умреш или не си известен-Що ти трябва пак да ставаш за резила бе братле-Бабите дето бяха влюбени в теб вече не са между нас

2013.04.01 | 10:52

3
ВЪЗХОД И ПАДЕНИЕ
облекчен

2013.04.01 | 10:52

2
Слава Богу!

2013.04.01 | 10:52

1
Збогом, збогом, збогом!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини