Румен Петков и Румен Овчаров няма да водят листи на БСП (Обновена+снимки)

  • 26 март 2013 15:54

  • 7993
  • 55
Румен Петков и Румен Овчаров няма да водят листи на БСП (Обновена+снимки)
©

Станаха ясни част от водачите на листи, които се обсъждат на днешното заседание на Националния съвет на БСП. Заседанието продължава и в момента и все още никой не е направил официални изявления.

Според участници в заседанието обаче част от водачите на листи са:

Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на – 25 МИР-София и Стара Загора
Петър Курумбашев – 24 МИР-София
Янаки Стоилов – Враца и Русе
Пламен Орешарски – Варна
Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в - Пловдив и Плевен
Мариана Бояджиева - Велико Търново
Михаил Миков – Видин
Мая Манолова - Кюстендил
Илияна Йотова - Пазарджик
Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за - София област
Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен - Перник
Атанас Мерджанов - Ямбол
Антон Кутев - Силистра
Емил Райнов - Ловеч
Димчо Михалевски – Бургас
Явор Гечев - Добрич
Светла Бъчварова - Пловдив област
Милко Багдасаров - Кърджали
Емил Костадинов - Благоевград
Валери Жаблянов - Сливен
Георги Божинов - Монтана
Дора Янкова - Смолян
Драгомир Стойнев - Хасково

Прави впечатление, че сред неофициално оповестените имена като водачи на листи, липсват тези на Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в и Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в, както и Емилия Масларова, Кирил Добрев и други. В последните седмици някои от традиционните водачи на листи на БСП обявиха, че няма да водят листите. Сред тях бяха Любен Корнезов, Бойко Великов, Петър Димитров, Георги Пирински. Петър Мутафчиев също заяви преди дни, че листата в област Пловдив трябва да има нов водач. Асен Гагаузов от Сливен също няма да е не само водач на листа, а и кандидат за депутат.

След приключване на заседанието на левицата информацията за водачите на партийните листи бе потвърдена от лидера Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7993 55

Свързани новини

Коментари 55

Добави коментар
Не им вярвам

2013.03.27 | 12:21

55
Ами тези "стари познайници" в списъка: Сергей Станишев – 25 МИР-София и Стара Загора Петър Курумбашев – 24 МИР-София Янаки Стоилов – Враца и Русе Пламен Орешарски – Варна Стефан Данаилов - Пловдив и Плевен Михаил Миков – Видин Мая Манолова - Кюстендил Илияна Йотова - Пазарджик Корнелия Нинова - София област Ангел Найденов - Перник Атанас Мерджанов - Ямбол Антон Кутев - Силистра Димчо Михалевски – Бургас Георги Божинов - Монтана Тях защо не ги махат? Има ли още кой да вярва в "обновлението'' на столетницата?
Марк

2013.03.27 | 11:56

54
Оти всички изброени ако влезнат 50% комунистите трябва да скачат до тавана от радост!
ахахаха

2013.03.26 | 20:27

1
в грешка си брат, да се надяват на 5 депутата.
глиго

2013.03.27 | 11:56

53
Честите на водачите и успеех на изборите. Има много достойни имена сред вас, което не може да се каже за колегите ви от ГЕРБ. Вие сте наред - не ни разочаровайте
комунистите проклятието на Родината ни

2013.03.27 | 11:56

52
Чудите се откъде водят началото си и къде са корените на публичните убийства по улиците на България? Ето: Преди 88 години на 13 февруари 1925 година в центъра на София на бул. Дондуков бойна група на БКП убива проф. Никола Милев - виден български историк, публицист, държавен деец, дипломат и участник в македонското революционно движение. Решението за убийството е взето от наказателна тройка (ЧЕКА) в състав от Станке Димитров, Иван Минков и Вълко Червенков.

2013.03.27 | 11:55

49
А Герба е проклятието на съвремена България
антифашизма според бг–комундрелите

2013.03.27 | 11:55

51
Българската комунистическа партия (БКП), наречена тогава Работническа в началото на Втората световна война-1939-1941г. Тя само на име е българска партия. Като секция на Комунистическия интернационал (Коминтерна) БКП се ръководи от центъра си в Москва и лично от съветския диктатор Сталин. От 1939 до 22 юни 1941г.Хитлер и Сталин са съюзници.Затова БКП изцяло следва прохитлеристкия курс на Москва.На 1 март 1941г.,когато България става съюзник на Германия и на нейна територия нахлува 12-та германска армия на фелдмаршал Вилхелм фон Лист българските комунисти продължават да следват прогерманския курс на СССР.Те са сред сърдечно посрещащите частите на Вермахта граждани в България. Условия за въоръжена борба и съпротива срещу германските части в този момент няма. На 22 юни 1941г.,когато Хитлер напада СССР и започва германо-съветската война, БКП обръща курса.Тя изведнъж се досеща,че в България има ,,фашистки'' войски и по заповед на Москва започва своята въоръжена борба, наречена впоследствие,,антифашистка''. Тази борба обаче ще се води срещу българското правителство, а не срещу германските войски в България и към 1943-1944г. ще прерастне в гражданска война,довела до много жертви и от двете страни. Този ,,вътрешен фронт'' в България услеснява плановете на Сталин за окупацията на страната през септември 1944г. После окупаторът Червената армия овластява БКП да управлява вместо него България за половин век напред.
Да живее Българо–съветската дружба

2013.03.27 | 11:55

50
България беше най–верният сателит на СССР цели 45г.! 1986 г. СССР спира доставките на петрол по вътрешни цени за СИВ за България! ЗАЩО? 1989 г. В Бг е изпратен В.Шарапов/съветски посланик/ със задача – сваляне на Живков, който продължава да е верен съюзник на СССР! ЗАЩО? 1990 г. СССР предава ГДР на Германия без компенсации! ЗАЩО? 1990 г. Разпуснат е Варшевският договор/ЕДНОСТРАННО/! ЗАЩО? 1991 г. Разпада се СССР! 20 млн. убити във ВСВ напразно! ЗАЩО? След всичко това да искаш съюз с Русия??
Леонсио

2013.03.27 | 11:55

48
Евала! Тия май ще ме накарат да гласувам за тях.
И накрая се оказа, че "Строителствато на КомунизЪм

2013.03.27 | 11:55

47
БКП през 1989 г. загуби своята програмно–политическа цел – Построяването на безкласово комунистическо общество! Тя смени името си на БСП и фактически бе изпразнена от идеологическо съдържание! Този вид структури се наричат КОТЕРИЯ! Целта им е само една, а именно защита на виновните за провала на комунистическия експеримент от заслужено възмездие и впоследствие осигуряване на икономическите интереси на групата на комунистическите лидери и техните потомци! За жалост комуноидите успях в България и в двете направления! Ако сега попитате някой редови комунист, вкл. и от тяхното ръководство, дали БКП/БСП се бори за Комунизъм , очевидно е че не би могъл да отговори! Същотго се отнася и за следнити подвъпроси: –БСП е ли за пролетарска революция и за построяването на безкласово комунистическо общество? –Какво е отношението на БКП/БСП към световния „империализъм” ? –Какво е отношението на комунистите към китайския ревизионизъм? Никой в БКП/БСП не може да отговори на тези въпроси, защото дори и от т.н. Марксистко–ленинска гледна точка БКП/БСП не е нищо друго освен шайка ревизионисти!! Жалкто е че в Бг все още има хора , предимно сантиментално настроени старци, които са готови да дадат гласа си за тази бандитска организация!!
официалната кончина на една столетница

2013.03.27 | 11:55

46
Публикуваният по–горе списък може да се нарече "Списък на гробарите на БКП/БСП", тъй като е пределно ясно от всички социологически проучвания, че т.н. социалисти ще претърпят поредното си и този път последно и окончателно изборно поражение! Със символично присъствие в 42–то Обикновенно народно събрание , БСП фактически окончателно ще се превърне в политически труп! И съюзникът им ДПС няма да може да им е от полза, тъй като поради отвращението , което турският Премиер Ердоган изпитва към лекето Дуги и като следствие създаването на новата турска партия в България на Касим Дал е ясно че ДПС всъщност ще загуби много гласове! ДПС всъщност ще се бори за влизане в Парламента! И в двете партии са наясно с тази ситуация и затова лисицата Доган остави Л.Местан да се пържи на огъня, а БСП развиват бясна анти–ГЕРБ кампания, което са ариергардни боеве на обречените!
Пурко

2013.03.27 | 11:54

45
А Бойко иска със стари .... нов .... да прави!!! ГЕРБ отново се издъниха. Пример за променяща се партия. Зззбогом, Боко, майна. хахахаха

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини