ДПС прави конкурс за слоган

  • 26 март 2013 06:52

  • 979
  • 1
ДПС прави конкурс за слоган
©

Най-доброто предложение от над 100 идеи ще избира ДПС за послание на изборната си кампания, съобщава Труд. Младежката структура на движението е обявила конкурс за слоган, а до неделя, когато бе и крайният срок, са получени над 100 писма, каза за вестника лидерът на младите в ДПС Илхан Кючюк.

Освен идея за кратко послание, кандидатите трябваше и да мотивират предложението си, което също се оценява, обясни той. Наградите са три, а първенецът ще получи 1000 лв. Кой е той ще е ясно в сряда, а призовете ще бъдат връчени от лидера на ДПС Лютви Местан на Националния събор на МДПС, който ще е през април в Кърджали.

Днес се очаква в централата на ДПС да се събере изборният щаб. Номинациите за листи обаче тепърва ще се обсъждат, тъй като още вървят събранията по общини. Снощи се очакваше сбирката в Благоевград - там за номинация за водач се борят кметовете на Сатовча, Гърмен и Якоруда - Арбен Мименов, Ахмед Башев и Нуредин Кафелов. Според партийци почетният председател Ахмед Доган може да не участва в листи, но ще е активен по време на кампанията.

В Кърджали водач се очаква да е лидерът Лютви Местан. В Русе първа вероятно ще е Емел Етем, а в Плевен - Митхат Метин. Йордан Цонев ще е във Варна, а в Смолян - Мустафа Карадайъ. Очаква се Христо Бисеров да поведе Шумен, а Камен Костадинов - Враца. "Не е изключено ветеранът Юнал Лютфи да не е в листите", прогнозира висопоставен депесар.

Последвайте канала на

Novini.bg
979 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.04.01 | 11:01

1
Ето моето предложение за слоган:БАШИБОЗУШКИЯ ГРАБЕЖ Е НАШАТА ЦЕЛ!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини