Алисия: Благодаря на Бог, че оцелях в катастрофата

  • 19 март 2013 07:20

  • 4303
  • 5
Алисия: Благодаря на Бог, че оцелях в катастрофата
©

"Благодаря на Бог, че оцелях! Радвам се, че аз и хората, които пътувахме в колата, сме добре."Това заяви емоционално фолкпевицата АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, която в петък вечерта катастрофира, но се размина без сериозни наранявания, пише "България Днес".

Най-вероятната причина за инцидента е лошото време, което е изиграло лоша шега на шофьора на колата, с която е пътувала звездата за свое участие в Добрич.Возилото е излязло от пътя, завъртяло се е няколко пъти и се е забило в загражденията край пътя. При катастрофата няма други пострадали автомобили или пътници от други превозни средства.

За да преодолее психическата травма от инцидента АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия се е отдала на почивка в тузарски хотел в Правец. Вчера там пристигна и половинката на изпълнителката - футболистът Ники Михайлов. Неговото присъствие дало необходимото спокойствие на красавицата, пише още изданието.

Последвайте канала на

4303 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.05.03 | 03:01

5
Направо ми се къса сърцето, от петък вечер насам даже на съм мигнал! Благодаря ти, Боже, че бдиш така неуморно над живота и здравето на "най-стойностните" българи и българки! Иначе кой ще разнася славата на нашата "култура" по света, кой ще допринася за интелектуалното извисяване на народа, кой ще вдига душевния тонус на тъпите чалгопоклонници, КОЙ?!?!

2013.05.03 | 03:00

4
Мисля , че трябва да проверите в сводките на МВР дали изобщо има такава катастрофа, защото ми се струва, че това го е сънувал PR-а.
Лиска

2013.05.03 | 03:00

3
Ники я лекува с вълшебна пръчица.
Kико

2013.05.03 | 03:00

2
Абе какво ни интересува някаква си курва че е катастрофирала,това ли е най важно, тая пачавра ще я утеши Ники,а може и Божинката

2013.05.03 | 03:00

1
Нико я боцка с голямата спринцовка и след няколко дни я гледаш пак се прави на стриптизъорка в някое заведение

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини