Главният прокурор наказва Кокинов

  • 14 март 2013 15:16

  • 2565
  • 3
Главният прокурор наказва Кокинов
© Булфото

Главният прокурор Сотир Цацаров е внесъл предложение за дисциплинарно наказание на градския прокурор на София Николай Кокинов. Това съобщи обвинител №1 пред журналисти във Висшия съдебен съвет.

Причината е установено нарушение на случайния принцип за разпределение на делата. Става дума за случая, в който е бил определен Георги Тафров за прокурор по дело срещу длъжностни лица от НЕК за продажба на ток на чуждо дружество на занижени цени.

Върху кориците на делото пише, че Тафров е избран след указания от Върховната касационна прокуратура. Това е и тезата на Кокинов. Христо Граматиков от ВКП, който е бил посочен като човекът, дал указания, обаче отрича, предаде БТВ.


 

Последвайте канала на

2565 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.03.15 | 06:38

3
ДАВАЙ МАЙНА..МАЧКАЙ ГИ ТЕЗИ МРЪСНИ ЛИШПЕРИ ШОПАРИТЕ.ПОКАЖИ ИМ КАК СЕ РАБОТИ И ГИ ВКАРАЙ В ПРАВИЛНИЯ ПЪТ.ЗА СЕГА ДЕЙСТВАШ ДОБРЕ
х

2013.03.15 | 06:38

2
тоя шопар е от Ямбол всички шопари са някъде си
tonk

2013.03.15 | 06:38

1
Дреме му на шапката на Кокинов. Как ще го накажат - порицаване пред строя ли? Докато не влязът в пандиза всички дето са правили золуми няма оправия. Е затова харесвам китайците - на стадиона и разстрел. При нас даже и затвор няма. Малко го плеснат през пръстите и после здравей живот. Той взел едни много хилки, турил си ги на влог и нищо не го бърка.

Добави коментар

Водещи новини