Десислава Атанасова предаде поста на проф. д-р Николай Петров

  • 13 март 2013 11:51

  • 1529
  • 0
Десислава Атанасова предаде поста на проф. д-р Николай Петров
©

Министърът на здравеопазването в оставка Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, предаде поста на новия министър на здравеопазването в служебното правителство проф. д-р Николай ПетровНиколай ПетровНиколай Петров е министър на здравеопазването до 30 октомври 2017 г. Той е роден  на 29 август 1959 г..

Официалната церемония по предаване и приемане на поста се състоя в Министерство на здравеопазването.

Проф. д-р Николай ПетровНиколай ПетровНиколай Петров е министър на здравеопазването до 30 октомври 2017 г. Той е роден  на 29 август 1959 г. е определен за министър на здравеопазването в служебното правителство с министър-председател Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май от президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Досега проф. д-р Николай ПетровНиколай ПетровНиколай Петров е министър на здравеопазването до 30 октомври 2017 г. Той е роден  на 29 август 1959 г. е бил заместник - началник по лечебно-диагностичната дейност на Военна болница-София и началник Катедра по Aнестезиология, реанимация и интензивно лечение, при Военномедицинска академия – София.

"Ще направя всичко възможно - да не допусна сътресения в системата на здравеопазването", каза проф. Николай ПетровНиколай ПетровНиколай Петров е министър на здравеопазването до 30 октомври 2017 г. Той е роден  на 29 август 1959 г..

"На всички е ясно, че светът няма да започне от нас. На всички е ясно, че ние трябва да използваме всичко, което е работещо и имаме старо. Ако успеем да вдигнем темпото това ще бъде успех", каза Петров.

"Посоката е правилна и вярна. Като предварителни цели стриктно ще се придържаме към заявеното от министър-председателя Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май за откритост и диалогичност. Голяма част от проблемите в генезиса си са свързани с недоразумения", посочи проф. Николай ПетровНиколай ПетровНиколай Петров е министър на здравеопазването до 30 октомври 2017 г. Той е роден  на 29 август 1959 г..

Екипът на новия министър на здравеопазването ще бъде открит за работа с пациентските организации.

Днес проф. Николай ПетровНиколай ПетровНиколай Петров е министър на здравеопазването до 30 октомври 2017 г. Той е роден  на 29 август 1959 г. ще разговаря с управителя на НЗОК. До края на седмицата или средата на следващата ще вземе решение за заместник-министрите.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1529 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини