Австралия търси "отговорник по забавленията"

  • 05 март 2013 06:59

  • 1076
  • 0
Австралия търси "отговорник по забавленията"
©

Mинистерството на туризма на Австралия поднови своята кампания, предлагаща „най-добрите работни места в света”. Ведомството търси желаещи да станат главен отговорник по забавленията, майстор на вкуса или любител на приключенията в пустошта, предаде АФП.

Маркетинговата кампания е насочена към младежите, които носят около 12 милиарда австралийски долара годишно на туризма и са около 26% от всички чуждестранни туристи в Австралия.

Подобна кампания имаше преди четири години. Тогава британецът Бен Саутхол бе назначен за шест месеца за пазач на живописен остров.

Този път се предлагат шест работни места – всяко в различен австралийски щат и всяко със заплата от 100 000 австралийски долара за шест месеца. Кандидатите трябва да са на възраст между 18 и 30 години, като с по-големи шансове са граждани на страни, които могат да кандидатстват за работна виза в Австралия.

Позицията на главен отговорник по забавленията е в Нов Южен Уелс и предвижда кандидатът да стане ВИП в Сидни, да посещава и коментира различни фестивали и събития в социалната мрежа Туитър.

Майсторът на вкуса ще трябва да обикаля ресторанти, винарни, пивоварни и питейни заведения в Западна Австралия, а любителят на приключенията ще трябва да открива най-добрите възможности за туристите в Северните територии.

Последвайте канала на

1076 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини