Искат 250 000 лв. кръвнина от ченгето-касапин Менашки

  • 04 март 2013 13:34

  • 4737
  • 4
Искат 250 000 лв. кръвнина от ченгето-касапин Менашки
©

200 000 лв. кръвнина за убитата си дъщеря Мария Златанова поиска баща й Максим в Бургаския окръжен съд днес. 32-годишната красавица бе зверски заклана в Слънчев бряг през септември м.г. от експолицая Михаил Менашки.

Приятелят на жертвата Симеон Куминков, който също бе ранен в мелето, поиска 50 000 лв. кръвнина. Делото срещу Менашки тръгна без разпи на свидетели - по съкратената процедура, според която присъдата се редуцира с една трета. Предстои следобед да бъдат чути пледоариите на страните по делото.

Бащата и приятелят на убитата Мария бяха конституирани като частни обвинители и граждански ищци от председателя на съдийския състав Стефан Стойков. Очаква се по-късно днес Менашки да даде обяснение пред магистратите. Дълго време той не признаваше за убийството, направи го броени дни преди внасянето на обвинителния акт в съда.

В самото начало на процеса, който започна в 10 ч., дойдоха няколко свидетели, между които колеги на убитата Мария , която беше управител на бара в хотел "Гларус" в Слънчев бряг. Братът на жертават обаче не се яви и съдът го глоби със 100 лв. В сградата на Темида не се появи и 17-годишната Маргарита Митева - фаталната приятелка на Менашки, която, според разследването е подтикнала бивщия полицай към зловещото убийство.

Моделката Маргарита яростно ревнувала приятеля си от хубавата Мария и подозирала, че полицаят изпитва чувства към нея. В нощта срещу 3 септември, когато празнувала рождения си ден в къща в Кошарица, Маргарита спретнала смразяващ скандал на Менашки и го заплашила, че ще се самоубие, ако не накаже по някакъв начин Мария.

За да угоди на любимата си Михаил отишъл до хотела в Слънчев бряг, в който работела Мария и я причакал на малък страничен паркинг. Когато барманката и приятелят й Симеон Куминков от Несебър се качили в джипа му, Менашки нападнал Мария с нож. Нанесъл няколко удара в гърдите на жената, един от тях попаднал в сърцето й. Симеон, който е футболист, се опитал да защити приятелката си, но Менашки го намушкал в ръката. Мария издъхнала няколко минути след клането.

Последвайте канала на

Novini.bg
4737 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.07.06 | 22:57

4
нали е ченге може да му се размине.като убийците ченгета на ЧОРАТА три пъти обжалваха и накрая ги оправдаха ''ВРАТЪТ МУ БИЛ АНАТОМИЧНО КЪС И СЕ САМОЗАДУШИЛ''как ви звучи дами и господа страхотно оправдание за ''ПОЛИЦАЙ-УБИЙЦИ''и аз обичам българия

2014.07.06 | 22:57

3
20 най-много,1/3 за споразумението и като го помилва МАРГО ПОПОВА-МИЛОСТИВАТА абе да чакаме до 5-6 год.тоя изрод с пагони(макар и бивш)да коли отново."АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ"

2014.07.06 | 22:57

2
СЛАБИТЕ ХОРА СЕ ГАВРЯТ С ДР ХОРА КОГАТО УСЕТЯТ ЧЕ ПЪРВИТЕ ГИ ПРЕВЪЗХОЖДАТ !ТАКА ЧЕ Е СМЕШНО ДА НОСИШ КАЛЕНДАР И ДА СЕ ПОДИГРАВАШ НА ЕДНО ДЕТЕ КОГАТО ТВОИТЕ ЗАКОННИ НЕ ЗНАЕШ УТРЕ КОЕ КОПЕЛЕ КАК ЩЕ ГИ ПОТРЕДИ И ДА ПОБЕДАТА НЕ Е ЗА ТЕБ !1-МОРАЛЕН ПОБЕДИТЕЛ АЗ !2-ИДЕИ -АЗ !3ИСТОРИЯ И НАСТОЯЩЕ НА ЧАЛГАТА АЗ !4-ИДЕИ ЗА РЕКЛАМИ И ТЕМИ АЗ !КАКВО СИ ТИ ИЗОБЩО КРЪВОПИЕЦ КОЙТО СМУЧЕ ЖИВ ЕНЕРГИЯ И ИЗГЛЕЖДА НЕ Е НАМЕРИЛ ВРЕМЕ ДА СЕ СПРЕ !НАЙ-ВЯРНА-АЗ !НАЙ-УМНА АЗ ! СЪЖАЛЯВАМ НЕ СИ KING ТОКУ ЩО ИЗГРЯ КРАЛИЦАТА КОЯТО ТИ ОСИГУРИ ВЕЧНИЯТ БИЛЕТ ЗА АДА !КОЙ ЩЕ БЪДЕ В КОШАРАТА ВЕЧНО УБИЙЦИ ИЗНАСИЛВАЧИ ПОДЛЕЦИ КОЙ ЩЕ ГРЕЕ ГОРЕ И ЩЕ ТИ СЕ ПРИСМИВА AGAIN МИСЛИ ТЪПАКО КОГАТО НОСИШ КАЛЕНДАРИ А ДЕТЕТО СИ АЗ ОБИЧАМ И НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ И НА КОЕ ИМЕ Е НИМА ЗАКОННАТА НЕ ИЗПИТВА ЕЖЕДНЕВНИТЕ ТИ ВРЪТКИ И УНИЖЕНИЯ БЛАГОДАРЯ НО КОРОНАТА С РОГАТА Е ЗА НЕЯ !И НАКРАЯ -ХОРА БЪДЕТЕ ДОБРИ ВЪПРЕКИ ЗАОБИКАЛЯЩАТА ВИ ПУМИЯ НАОКОЛО ПОВЯРВАЙТЕ НЯМА СМЕТКИ НА ВЕРСИЯ ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА ЕДИН ДЕН ! за леля Ванга с признателност за това че намери начин да ми покаже че аз стоя на пътя ! М. за мен е гордост че само аз те подписвам един ден ти ще им разкажеш играта !Лотос
4y546

2013.07.31 | 23:09

1
смърт за мръсния милиционер, мамка му!!!

Добави коментар

Водещи новини