Две експлозии избухнаха на плажа в Сомалия

  • 01 март 2013 14:48

  • 1177
  • 1
Две експлозии избухнаха на плажа в Сомалия
© Архив

Две силни експлозии да избухнали в заведение, разположено на плажа в сомалийската столица Могадишу, предаде АФП. Смята се, че взривовете са взели жертви.

„Имаше една тежка експлозия, а след кратко време и още една. Смятаме, че има жертви, но все още изследваме ситуацията”, коментира полицейски служител, който е бил в близост до мястото на инцидента.

Последвайте канала на

1177 1

Коментари 1

Добави коментар

2013.03.01 | 14:56

1
За някои ,това,което ще чуят сега ще им се стори странно,други ще кажат онова,което са твърдяли,но аз ви казвам следното;Престанете със спътниковия терор и експерименти ! Не ме учудват хилядите приложения на спътниковите ви системи,с високодефиницонна насоченост,нито ме впечатляват вече,по-скоро ме провокират,но и привикнах с вашите Мръсотии от високотехологичен характер."Йоонно-нано-спътников" терор е плод на зли хораизползвано за целите,които използвате върху не малко хора и мен.Чак и дори,освен инертни материали,като стъкло ,пластмасови неща,дори и хрущяла на носа реагира на "Чудотворните ви мръсотии.Ако продължавате по този начин,бъдете сигурни,че няма да ви се размине-вие,които употребявате такива високотехнологични Мръсотии,по какъвто и да е повод.Престанете !

Добави коментар

Водещи новини