На сватбата на Бранджелина ще има понита и слонове

  • 27 февруари 2013 15:54

  • 2439
  • 1
На сватбата на Бранджелина ще има понита и слонове
©

Гостите на сватбата на Анджелина Джоли и Брад Пит във френското им имение "Миравал" ще бъдат посрещани от подскачащи понита, а някои от храстите там ще бъдат подстригани като семейство слонове, предаде БТВ.

Очаква се холивудската двойка, която отглежда шест деца – три техни и три осиновени, да сключи брак в замъка "Миравал" в края на май. Алеята за автомобили в него е дълга 3 км. Докато карат по нея, гостите ще минават покрай фонтани, а наоколо ще скачат понита.

След това, когато паркират, ще гледат храстите, оформени като слонове. Брад Пит се надява, че това ще предизвика усмивки по лицата им. Оформлението на храстите е по идея на децата. Всеки слон ще символизира член от семейството.

Сватбата ще е преди залез слънце. Така, когато произнасят клетвите си, църквата ще се изпълни с червена, оранжева и жълта светлина.

Брад Пит се старае много имението да изглежда отлично. Напоителната система е сменена, за да бъде тревата много тучна. По градината работят осем специалисти – те я почистват и засаждат нови растения.

Звездната двойка е решила да няма рязани цветя на сватбата им, но ще засадят култивирани и диви видове за 30 000 британски лири. Те се надяват, че обновените градини ще останат за децата и внуците им.
 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2439 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
мия

2013.02.28 | 12:49

1
Едни -гладуват, други се лигавят!

Добави коментар

Водещи новини