Стягат Фандъкова за служебен премиер

  • 22 февруари 2013 06:45

  • 1187
  • 1
Стягат Фандъкова за служебен премиер
©

Минути след като правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г излезе от власт, президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното започнал да получава "оферти" за служебен премиер. Държавният глава има последната дума за това кой ще управлява стараната до изборите, ако партиите откажат да вземат мандата. Премиерът Бойко Борисов  заяви, че негови хора няма да влизат в служебния кабинет, но според депутати обаче не е изключено Плевнелиев да се спра на кмета Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, пише "България Днес".

Според изданието така той щял да повтори модела "Софиянски". Фандъкова освен, че е с много висок рейтинг, не е компрометирана по  никакъв начин, организиране е и няма петънце върху името си.  Кметът на София отказа коментар дали би приела подобен пост, ако президентът й го предложи. Чуждите издания пък лансираха връщането на Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи на бял кон за първия пост в служебното правителство.

Последвайте канала на

1187 1

Коментари 1

Добави коментар
моля?

2013.02.22 | 11:41

1
Ако Плевналиев иска да си вкара автогол с назначаване на човек издигнат на този пост от ГЕРБ и лично от Борисов, трябва ддобре да помисли какво ще последва.Хората му казаха ясно: "не искаме никой бил член на досега съществуващите политически партии участвали в законодателната и изпълнителната власт, не искаме "внесени" от чужбина хора с "лъскав" имидж! Да видим дали ще ги чуе, както обеща!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини