Протестиращите учредяват нов комитет

  • 21 февруари 2013 08:26

  • 1170
  • 3
Протестиращите учредяват нов комитет
©

Един от градовете, където хиляди хора излизат всяка вечер да протестират срещу високите сметки за ток и срещу монополите е Варна. Протести имаше и снощи, след като правителството подаде оставка, предаде Нова телевизия. Хората са недоволни, защото сега няма кой да реши проблемите, за които протестират.

„Това вчера беше неочаквано”, коментира Иван Петров, обявен за неформален лидер на протестиращите във Варна. Той обясни, че до късно снощи е разговарял с всички инициативни комитети в страната. „Ще бъде създаден Българският национален комитет на единството „Васил Левски ”, обяви Петров.

Все още не е решено какъв ще е този комитет и дали ще стане партия. Петров обаче заяви, че няма да позволят на политически лидери да яхнат народното недоволство.

Тази вечер протестите във Варна продължават.

Последвайте канала на

1170 3

Коментари 3

Добави коментар
Darina koleva

2013.02.21 | 10:46

3
А защо първи не създадохте този комитет и точно вие да бяхте отишли в мраморната зала за исканията, а не Пеловска.Днес нямаше да има дандания в парламента.Ще има да слушаме как се сипят обвинения, колко е лош Бойко, опозицията колко е велика.И да ни обясняват как не ги разбираме!
donika50

2013.02.21 | 10:46

2
Съгласна съм.Българите са много бавни, мудни в вземането на решения,прекалено се туткат и изпускат точният момент.А се говори са режим на тока.Така ни се пада.Ще чакаме политиците да се налудуват.През това време те ще си вземат големите заплати, а ние ще плащаме като поп високите сметки.

2013.02.21 | 10:46

1
aide pak partia mai tia protesti pochvat da mirishat .ne mi e qsno zashto tr.da ima 300 partii i da vi xrantytim.

Добави коментар

Водещи новини