Лидерът на протестите във Варна: Зад мен не стоят никакви партии

  • 20 февруари 2013 17:13

  • 1173
  • 1
Лидерът на протестите във Варна: Зад мен не стоят никакви партии
©

Протестите във Варна продължават. Инициативният комитет в морската столица обаче се разцепи. От него се отделиха Илиарион Ананиев и Петя Хараланова.

Лидерът на протестите в морската столица Иван Петров заяви пред БТВ, че снощи Ананиев и Харалонова са го обвинили, че зад него стоят партии като Атака и ВМРО. "Разграничавам се от тях и заявявам, че никоя политическа партия не стои зад мен. Излязох на улицата, за да защитавам интересите на гражданите", каза Петров.

"Призовавам час по - скоро всички инициативни комитети в цялата страна да се съберем и да обсъдим обстановката в страната.", заяви още Иван Петров.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1173 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.02.21 | 01:34

1
От ДКЕВР заявиха, че не е възможно цената на тока да се намали междинно от първи март, така както вчера заяви премиерът....Шефът на Сметната палата потвърди, че ще бъдат изпълнени трите одитни ангажимента - по отношение на ДКЕВР, Топлофикация - София и Министерството на икономиката, което има функции по отношение на топлинните счетоводители. След като станат готови одитите, те ще бъдат представени в парламента заедно с препоръки на Сметната палата. Според Димитров оставеният срок за одитите до 15 септември е реалистичен.(Алоо,разбрахте ли,че ручаме жабета,а?) Трябва да се изчака регулаторния период - 1-ви юли, смятат юристите в държавния регулатор, предаде БНР.....Е това е Ганъо,проста кратуна,висяща на плет.Абе искахме да пр......ме ЕРП-тата и другите монополи,а те ни вкараха в друг коловоз,да се цепиме на парчета и парчетиики.Целият цирк е дирижиран от енерго мафията.От лошата власт,по лошо е безвластието.Сега от кого ще търсиме сметка,а?Статуквото на мафията остава!

Добави коментар

Водещи новини