Антония призна, че е заплашвана с нож и е била бита

  • 15 юли 2011 20:21

  • 1907
  • 2
Антония призна, че е заплашвана с нож и е била бита
© HotNews.bg

46 –годишният руснак, който я беше похитил от известен ресторант във вторник вечерта, където тя е вечеряла с Румънеца, е съдрал дрехите й и я оставил гола до кръста. По-късно полицаите са намерили захвърлените й дрехи на пътя за Ихтиман.

Ревнивецът й посегнал на няколко пъти, докато шофира, и жестоко разкъсал горната й дреха. Той я заплашвал с нож и е изключил и двата й телефона, но тя успяла все пак да набере майка си, която реагирала веднага. Руснакът е карал три часа по улиците и е бил спипан на кръстовището на булевардите “Мария Луиза” и “Александър Стамболийски” от полицаите.

Самият Бередин заявил пред разследващите по време на разпитите вчера, че е инвестирал повече от 2 млн. евро в бившата си приятелка, а тя му изневерила с друг. Купил къща и коли на родителите й. Водил ги на скъпи почивки, пръскал купища пари за капризите на блондинката, но тя го зарязала. Купил й титлата “Мис България”.

Нека припомним, че Антония Петрова стана най-красивата българска, благодарение на регламента на конкурса, според който победителката се избираше само чрез SMS-и.

Последвайте канала на

1907 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
удрииии

2011.07.18 | 14:23

2
румънеца енчо изгоря мухаахах
Titto

2011.07.18 | 12:13

1
К'ви лица

Добави коментар

Водещи новини