Сидеров: Председателят на ДКЕВР, трябва да се избира от НС

  • 15 февруари 2013 07:42

  • 1324
  • 6
Сидеров: Председателят на ДКЕВР, трябва да се избира от НС
©

Никой не политизира протестите срещу ЕРП-тата. Това са пълни глупости. Аз като коментатор, говоря за тази национализация на ЕРП-тата, още от 2003 година.

Това заяви в пред камерите на TV7 Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Ние от "Атака" предлагаме председателят на ДКЕВР да се избира от парламента. ЕРП-тата трябва да бъдат национализирани. Когато някой нарушава договорите, лицензите трябва да му бъдат отнети, категоричен беше Сидеров. Токът в България е най-скъп спрямо покупателната способност на населението. Хората искат да водят нормален живот и това е причината за протестите, обясни той.

На друго мнение беше Костадин Язов, депутат от ГЕРБ. В момента целия държавен апарат е впрегнат, за да се открият къде са грешките. Трябва да предоставим на компетентните органи възможност да си свършат работата. Така се прави в правовите държави. Няма как да отделим скъпия ток от ТЕЦ Марица 1 и 3. Трябва да оставим органите да си свършат работата, категоричен беше той.

Владимир Каролев пък нападна Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и обясни, че неговата партия е спечелила изборите през 2001 година, именно с идеята, че ще приватизира ЕРП-тата. Няма начин да се намали цената на тока, без държавни субсидии. Другият начин е да се повиши ефективността при самото производство на ток. В Румъния има пет държавни ЕРП-та. Нека някой да провери, дали в Румъния цената на тока е по-ниска от България. Няма как да падне много цената на тока, заключи Каролев.

Лидерът на "Атака" и Каролев успяха и да се скарат. Сидеров каза, че Каролев е престъпник и трябва да отиде на съд. Икономистът не му остана длъжен и заяви, че лидерът на "Атака" е искал да става депутат от НДСВ. Двамата не спряха да си подмятат злобни забележки и да се заплашват със съд.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1324 6

Коментари 6

Добави коментар
Волен Сидеров премиер!

2013.02.21 | 12:24

6
За пореден път БРАВО на Волен Сидеров! Иначе Каролев няма какво да го коментираме - ДОКАЗАН БОКЛУК!
:)

2013.02.21 | 12:23

5
Много разумно предложение на Сидеров. Подкрепям го!

2013.02.16 | 08:54

4
a mene kakvo me interesuva dali v rumaniya toka e po eftin ili ne men me interesuva dali moga da si go platya v balgariya ili ne-volen zastitava interesite mi -bravo na VOLRN SIDEROV s

2013.02.16 | 01:45

3
Това момче започна да ми харесва.

2013.02.16 | 01:45

2
В началото на “Студената война” – 1947 г. - Алън Фостър Дълес – първият шеф на ЦРУ - заявява:Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест

2013.02.15 | 18:48

1
2) -тоест безнравствеността.(2) Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини