"Лукойл Нефтохим" може да остане без лиценз за производство на горива

  • 15 юли 2011 15:29

  • 3121
  • 1
"Лукойл Нефтохим" може да остане без лиценз за производство на горива
© Булфото

Отнемането на лиценза ще зависи от доклад от проверката на "Лукойл Нефтохим", на базата на който шефът на Агенция „Митници” Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната ще вземе решение.

Танов каза още, че от началото на годината има 50% ръст на износа на горива на „Лукойл Нефтохим”.

В момента се проверява има ли нередности при износа на горива и дали част от тези горива не се връщат обратно в страната.

Финансовият министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи заяви, че ако се наложи, ще им бъде отнет лицензът, ако не се изпълнят изискванията на закона, и допълни, че за тях няма разлика между малките и големите фирми.

Дянков посети Националния координационен център в Агенция „Митници”, където се запозна с възможностите на системата за проследяване на количествата горива, които се изнасят и внасят в нашата страна.

Въпреки че "Лукойл Нефтохим" не е свързана със системата на митниците с лаптоп и интернет връзка, се проследяват и количествата горива на рафинерията.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3121 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.07.28 | 01:11

1
Те и без това не правят качествени горива, така че да им взимат лиценза

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини