Сидеров: Обвинението срещу "Хизбулла" е грешка

  • 08 февруари 2013 07:44

  • 1024
  • 3
Сидеров: Обвинението срещу "Хизбулла" е грешка
©

Посочването на "Хизбулла" като организатор на атентата в Бургас е грешка. Великобритания знае, че отношението й към българите е дискриминация. Това заяви лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в сутрешния блок на БНТ

Официалната позиция на Великобритания бе изразена от говорителя на Камерън и от кмета на Лондон, който заяви, че с българите ще имат безсънни нощи. Българите не могат да бъдат най-голямата опасност за Великобритания. Там те отиват, за да работят и да учат, няма оплаквания от тях. Няма основание дори намек да се прави, че има проблем с нашите граждани. Великобритания знае, че това е дискриминация, категоричен е националистът.

Той заяви, че до сега не е имало разговор и най-малкото, което трябваше да направи външния министър е да покани посланика на страната и да попита за какво става въпрос, а това не се е случило.

На въпрос дали е възможно да се въведат визи за британците, той заяви,че това може да се случи. "Великобритания извлича ползи от страната ни, а не обратното. Що се отнася до закупените имоти от англичани, тук става дума за продажба с цел спекула. Да не отварям дума за това, че те идват заради евтиния алкохол и дори имаше доста инциденти с педофили, каза лидерът на "Атака".

Според националистът англичаните приемат страната си като онази империя, която е била някога. "Не трябва да се държим слугински. Премиерът е в Брюксел и спокойно може да попита Дейвид КамерънДейвид КамерънДейвид Камерън - политик и премиер на Великобритания от 2010 до 2016 г. Роден в Лондон на 9 октомври 1966 г. какво правят", каза той.

На въпрос как ще реагира, ако на негова пресконференция дойде негов опонент, той заяви, че това се е случвало много пъти и думите "нахълтване" и "нахлуване" не са точни. "Ние отидохме да попитаме защо не се отнасят така с африканците, тогава веднага ще ги обвинят в расизъм , но с българите - може. Да не се правят на учудени, 23 години никой не се е зачудил защо са ниски доходите ни, а сега се притесняват, че българите ще ходят да работят спокойно там", категоричен е Сидеров.

Ние сме тези, които реагираме най-често, когато държавата трябва да реагира. Даваме пример какво трябва да свършат президента, премиера, външния министър и се надяваме, че те ще го направят. Българина винаги изчаква, ако нямаш мнение - управлението започва да си играе с теб. "Атака" винаги дава гласност и е много вероятно ние да станем балансьор.

Той е категоричен, че ако искаш да управляваш трябва да повишиш доходите, всичко друго е игра.

Попитан за изказването от Цветан Цветанов становището, че зад атентата в Бургас стои Хизбула, Сидеров заяви, че той не е чул категорична теза. Посочвайки "Хизбулла" ти посочваш на практика цяла държава. Това обвинение е, за да могат да се нападнат държавите, които я поддържат - Сирия и Иран.Това е изключително опасно, може да стане Трета световна война. Категоричен съм, че това е грешка и тя ще бъде заплатена от страната ни, смята още той.

Последвайте канала на

1024 3

Коментари 3

Добави коментар
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.02.11 | 15:10

3
КАКТО ВИНАГИ ГОСПОДИН СИДЕРОВ Е ПРАВ

2013.02.11 | 15:10

2
SAMO ATAKA I NI6TO DRUGO NE PRIZNAVAM.
123

2013.02.11 | 15:10

1
Oт това по-голямо плямпало НЕМАААААААААА.........

Добави коментар

Водещи новини