Пол Нутъл: Българите нямат място във Великобритания

  • 07 февруари 2013 17:34

  • 1426
  • 3
Пол Нутъл: Българите нямат място във Великобритания
©

"Българите няма да загрозяват Великобритания. Това не е проблемът. Проблемът е, че страната е изключително гъсто населена, а икономиката е малка", каза в интервю за предаването "Лице в лице" по БТВ Пол Нутъл, зам.-председател на "Британската партия за независимост".

"Ние сме по - различни от останалите европейци. Великобритания е остров, Великобритания е седмата по сила икономика в страната", поясни Нутън.

Според него, свободното предвижване на хората в рамките на ЕС не е добро за Англия.  Пол Нутън е категоричен, че страната му трябва да излезе от ЕС.  През 2017 година ще има референдум за това дали Великобритания ще остане в ЕС. "ЕС има по - голяма нужда от нас, а не ние от Съюза. По - голяма част от нашата търговия е с останалата част на света, а не с ЕС", каза Нутън.

Той заяви още, че ЕС сега  ограничава страната му и поясни, че така е от години. "50 млн. лири ни струва членството в ЕС на ден", каза още Нутън.

В разговора се включи и депутатът от "Атака" Десислава Чуколов. Той отново настоя лидерът на "Британската партия за независимост" да се извини на България.

В отговор на това Нутън заяви, че няма нужда да се извинява на никой. По думите му ексцентричният лидер на "Атака" днес е крещял истерично. Той се обърна към "Атака" и заяви, че в момента партията върви срещу интересите на България. Пол Нутън заяви също така, че България е една от най-корумпираните страни, а икономиката не расте, а точно обратното.

"Великобритания прави много за българската икономика. Но ще бъде още по - добре за България, ако младежите останат в страната", каза още Нутън.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1426 3

Коментари 3

Добави коментар
hahahahha

2013.02.10 | 07:35

3
Ако бяхме индийци или мангали .. целия свят щеше да полудее и да нарича англичаните расисти и нацисти
98

2013.02.09 | 09:07

2
хохоох найджълчо аз пък ще дойда да ви точа помощите и ще се върна тогава в България МУХАХАХАХА

2013.02.07 | 19:28

1
DESISLAVA..KAKAV ETOJ DEPOTAT..DESISLAVA 4UKOLOV? PISNA MI OT GLUPOSTITE DETO RASISH..NJMA LI PO KADARNI OT TEB?

Добави коментар

Водещи новини